18. syyskuuta 2008

Joulukalenteri SWAP!

Hei, viime vuonna en vielä uskaltanut näitä joulukalenteri haasteita/kimppoja tehdä ja osallistua, mutta nyt vuoden kokenaana, haluan pistää OMAN joulukalenterini käyntiin!

Kalenterini idea on yksinkertainen - jokainen tekee 24 erilaista ASKARTELUUN LIITTYVÄÄ luukkua eli täyden joulukalenterin!

Kaikki ilmoittautuneet pääsevät mukaan - viimeinen ilmoittautumispäivä on 20.9 (muuttunut!). Arvon parit sen jälkeen! Pyrin ilmoittamaan ne teille mahdollisimman pian! Kun saat parisi tiedot, niin ota pikaisesti yhteyttä häneen ja varmista, että olette tietoisia pareina olostanne. Jos parisi ei vastaa yhteydenottoosi, niin ota yhteyttä minuun!

Sinulla on 2kk aikaa tehdä luukut ja tavoite on, että ihanat joulukalenteriluukut on postitettu 20.11.08 mennessä. Näin kaikilla on 1.12 avattavana ensimmäinen luukku!

Yhteisarvon uusilla materiaaleilla on 30 €, joista 5€ käytetään jouluaaton luukun materiaaleihin! Hinta lasketaan VAIN uusille vartavasten ostetuille materiaaleille! Itse tehdyt, omasta varastosta otetut jne.. lasketaan lisukkeiksi, joita suositellaan mukaan laitettavaksi. Nyt kun ilmoittaudut mukaan, niin sinun ei pidä sijoittaa kuin 10 e/kk, kun keräät hiljalleen materiaalia!

Tutustu saamasi parisi tietoihin ja tee sellaisia luukkuja, joista tiedät itsekin innostuvasi, mutta ovat parisi tarpeiden ja mielenkiintojen mukainen!

Mukaan lasketaan vain SÄHKÖPOSTIIN ILMOITTATUNEET: jehkotar@gmail.com


 1. Jehkotar
 2. Tintti
 3. Hanne
 4. Myy ja Vilijonka
 5. MariaH
 6. Noora
 7. Dodo
 8. Arja
 9. Minna
 10. Tinttamariaa
 11. Sanna T
 12. Iitaliini
 13. Prognoosi
 14. Venni
 15. Susanne
 16. Kettuemo
 17. Pappipuikoissa
 18. Jecca
 19. Mira
 20. Tuletko sinäki myös mukaan?

Päivitin tämän 8.9, toivottavasti kaikki listalla ketä pitääkin olla. Jos ei ole, niin auta minua lisäämään nimesi - eli muistuta! Pahoittelut, että juuri minulla on liian monta rautaa kerralla tulessa ja tahtoo asiat unohdella!

4 kommenttia:

sannan höpinöitä kirjoitti...

Hei voit linkittää blogini nimeni kohdalle eli nro 11 :)

Pihku kirjoitti...

Moi! Mitäs kuuluu? Susta ei ole hetkeen kuulunut mitään. Onko sulla niitä ns. ylimääräisiä papereita? Koska ehtisit höpötteleen?

Taru kirjoitti...

Tiukkaa on 2.10 asti. En ihan heti. Sulle tulee muuten pian kamat ja siellä on mullekin jotain...

Pianca kirjoitti...

Hei Taru,

Minäkin olen alkanut tekemään Bloggeriin uutta blogia. Löysin paikan, missä on noita blogipohjia, mutta miten olet saanut vaihdettua tuon pohjan blogiisi? Minäkin yritin, mutta ei onnistu. Pohjan koodia on tosi pitkästi ja uuden ulkoasun koodia lyhyesti, joten mihinkäs se ulkoasun koodi sitten laitetaan? Jos voit neuvoa mua, niin SUURET KIITOKSET:))