1. joulukuuta 2020

Mixed Media joulukalenteri 2020 on tänään alkanut...

 Hei! 

Kun kerran on saatu hyvä perinne käyntiin, niin pidetään siitä edelleen kiinni. Eli tänään alkoi jälleen Mixed Media Joulukalenteri vuosimallia 2020. Tämä on jo kolmas vuosi - uskomatonta miten aika juoksee. Suunnitelmat hieman matkalla vaihtui, mutta ei anneta asian häiritä. Itse tykkään Daily Art ajatuksesta ja tänä vuonna mennään sillä idealogilla. Tämän vuoden alkuperäinen suunnitelma on jemmassa sitten ensi vuotta varten.

Toinen muutos tähän vuoteen on se, että osa asioista ilmoitetaan myös englanniksi ja siten toivottaan kalenterille mahdollista kansainvälistäkin huomiota. Joten älkää säikähtäkö Lontoota.... supisuomalaisena tämä silti pysyy!


Joulukalenterille löytyy tuttu sama facebook ryhmä, jossa saa halutessaan julkaista omien töiden kuvia. Ryhmä on täysin avoin ja kaiken maailman keskustelut ja höpinät on sallittuja. 

Tänä vuonna kaikki julkaiseminen on puhtaasti vapaaehtoista. Toki tänä vuonna ei ole myöskään sponsoreita eikä muuta kalenterin jälkeistä hässäkkää. Tehkää ja nauttikaa - se on kaikille kaunis pyyntö!

Jos innostut osallistumaan meidän joulukalenteriin, niin muista käyttää hästägejä:

#mixedmediajoulukalenteri2020

#mixedmediaadventcalendar2020

 Joulun odotuksen tunnelmin

Taru & huikea DT porukka!


Ei kommentteja: