6. toukokuuta 2020

2020 Muistot skräpättynä #3


Hei! 
Aloitin vuoden 2019 alussa perinteen, jossa tallennan skräppäämällä vuoden tapahtumat aikajärjestyksessä. Vuoden 2019 skräppäsin Studio Calicon Traveler´s Notebook vihkoihin, joiden koko oli Standard. Oli aivan upea ja mahtava kokemus. Nyt on muistot selkeässä paikassa ja samalla eivät ole suuri säilytys ongelma. 

Tänä vuonna kiinnostuin Heidi Swappin uutuudesta, eli StoryLine malliiston tulleista vihkoista - inserteistä, kuten hänen mallistossa ne sanotaan. Näitä vihkoja on eri settejä - on Scrapbooking, Planner ja Journaler inserttejä.  Kokonaiskoko sivussa ei ole paljoankaan suurempi kuin TN aukema avoimena, mutta jotenkin tuntuu paljon isommalta.

Joten mun vuosi 2020 tallennan nyt näihin #hsstorylinechapters vihkoihin. Minusta kyseessä on edelleen Traveler´s Notebook skräppääminen, vihko on vain isomman kokoinen. 

Näissä sivuissa pääsen taas leikkimään sapluunoilla, suihkeilla yms... jotka oli tavallaan tauolla viime vuonna.  Nyt taas omien taustojen teon touhussa. Samoin olen huomannut, että taas on käyttöä 12"12 tuuman kuviopapereilla näissä hommissa - onneksi varasto on varsin hyvä ja kattava.




Kiitos, kun piipahdit!

Taru Jehkonen
@jehkotar

Ei kommentteja: