6. huhtikuuta 2020

Art Journal with Dina & Tim!!


Tervehdys!

Tuossa jokunen viikko sitten ystävät Heidi ja Nanna alkoivat hehkuttaa Dina Wakleyn upeita Glossy Acrylic spray tuotteita. Heti en innostunut ajatuksesta ja se jäi kuitenkin takaraivoon jankkaamaan, että "mitä hienoa niissä nyt on". Joo multa meni se tärkein sana ohitse eli ACRYLIC. 

Sittne eksyin katsomaan Dina Wakleyn videota ja olin ihan WOW!!! Heidikin tarjonnut upeita vinkkejä ja videoita näistä suihkeista. Näitähän oli ihan pakko saada. Eiku tilaamaan. Varovaisesti otin ensi alkuun vain kolme väriä.

Pari viikkoa aiemmin olin tilannut ensimmäiset upeat Tim Holtzin Embossing Glaze aineesta. Näihin olin jo hieman ihastunut ja niitä oli pakko saada lisää värejä.

Päätin pistää heti suihkeet kunnon testiin ja aloin tekemään sivua Altered Book´n eli ns. riisuttuun kirjana, johon teen art juornalia. Ei muuta kuin sapluuna käteen (Art by Marlene sarjan uusi sapluun (MASKBM06)) ja suihkeet käyttöön. Suihketta oli tosi helppo suihkia sapluunan kautta, kuivui nopeasti ja EI YHTÄÄN vuotanut keskisidonnan kautta viereisille sivuille. Olin aivan WOW!!!

Pinta kirjaan oli loistava. Siinä oli kiilto, kolmiuloitteisuutta ja loistava pinta jatkotyöstämistä varten. Koska oli kehuttu kuinka hyvä sille on leimata, niin ei muuta kuin tuumasta toimeen. Valitsin leimaksi Dina Wakley Median "always flower" leimasetin. Leimasin sillä kukkaset pohjalle suoraan mustalla Archival in musteella.  Leimasin myös leimasetin tekstin sivulle.

Sitten alkoi kova miettiminen, että miten saat kukkaset nousemaan sivusta. Harkitsin monta eri tekniikkaa, mutta lopulta valitsin puhtaasti VersaMarkin Watermark Pen kynän jolla väritin kukakset kerrallaan. Leivin aina kukkanen kerrallaan sitten päälle näitä upeita Timpan Embossing Glaze jauheita. Ja tietysti sitten sulatin jauheet päälle. Glaze jauheet ovat läpikuultavia ja eivät peitä kokonaan. Taustalla hetkuva sapluunan kuvio toi sivulle vain lisäää upeita efektejä. 

Tämän jälkeen valitsin laatikostani ihan randomina jonkun tekstileimasimen, jolla leimasin todella vähäm ja hennosti kukkasten ympärille lisää tekstiä. Leimaus ei todellakaan pistä silmään, vaan tuo syvyyttä työhön.

Minulle jäi olo, että sivu on hieman toispuoltainen. Joten otin ihanan upean Creative Expressions Andy Skinner leiman "enigma" ja sillä sai luotua kuin säteet taivaalta alaspäin sivulle. Musteena edelleen musta Archival ink. Viimeiseksi leimasin sivulle Magenta yrityksen upealla.  lintuparvileimalla.

Työ kuin työ mulla on "pahatapa" viimeistellä ne roiskeilla. Tämäkin aukeama sai lopuksi roiskeet valkoisella kalkkimaalikynällä sekä kävin ulkoreunat läpi mustalla musteella. 

Mitäs tykkäät lopputulosesta?!






Tuotteet on ostettu:

Kiitos kun piipahdit!

Taru Jehkonen
@jehkotar

PS. Lisää acrylic spray värejä on tilattu, en pärjää noilla kolmella <3 br="">

Ei kommentteja: