29. tammikuuta 2020

Art Grupa Art Journal on January 20


Hei!

Olen osallistunut kaksi vuotta Art Grupa haasteeseen. Meillä on siellä kiinteä osallistuja ryhmä, mutta sen lisäksi sinne voi myös osallistua extemporee. Viime vuonna Haastesivustolla julkaistiin myös toinen haaste aina kuukauden 25.päivä ja sen teemana oli Junk Journal. Sitä hieman tuuletettiin täksi vuodeksi ja nyt 25.päivä ilmestyy aina art journal haaste. Ja tähän oli kanssa pakko päästä osallistumaan. Viime vuonna tuli niin ikävän vähän tehtyä arttia.

Tammikuun 2020 haasteena on "use the quote" ja minun käsissäni syntyi tälläinen sivu. Minulla on pieni Dina Wakleyn Media Journal kirja, jonka sivut ovat n. 6# neliötä. Ajattelin ottaa tämän krjan vuoden 2020 työn alle. Oli tälle aukeamalla telannut akryylimaaleja joskus syksyllä 2019 ja leimannut nuo Jane Davenportin kasvojen ääriviivat. En muuta. Ja tästä lähdin sitten jatkamaan.

Liimasin Rangerin soft mediumilla vasemmalle sivulle kiinni Dina Wakleyn Collage words tekstin. Tämän jälkeen käytin sivun valmisteluun vain kasan eri värisiä ja merkkisiä maalitusseja. Käytössä niin Liquitexin paint markerit, Zigin Acrylista maalikynät, Shake Graph ja UniChalk markersit. Pääsääntöisesti vain piirsin maalikynillä, annoin kuivaa ja taas lisää. Mutta osalle alueesta myös laiton väriä hieman ja sen jälkeen levitin maalia sormella työhän. Mm. kasvoihin tein näin. Viimeistelin sivun valkoisilla ja musteilla roiskeila. Mentiin siis hyvin keep it simple idealogilla.
Kiitos kun piipahdit!

Taru Jehkonen
Jehkotar