23. kesäkuuta 2019

Keväinen ATC vaihto 2019 - 4/6



Heippa!

Tänä vuonna pidin jälleen perinteisetn ATC keväisen vaihdon Facebookissa. Ilmoittautuminen alkoi huhtikuun alussa ja aivan älyttömän nopeasti tuli ryhmät täyteen. Innostuneita oli jopa niin paljon, että ryhmiä tuli 8. 6 ryhmää teki ATC-kortteja ja 2 ryhmää teki ATCoinseja. Aivan loistavaa jengiä vaihdoissa. Nyt on kaikki kortit saapuneet minulle ja ne on myös postitettu kaikille takaisin. Nyt kesäkuun aikana esittelen kaikki kortit, jotka minä tein vaihtoihin.

Iso kiitos kaikille, jotka olitte mukana tänä vuonna vaihdossa. Ja jos maailman kuvioit eivät mene sekaisin, niin tarkoitus on taas keväällä 2020 pistää seuraava vaihto pystyyn!



Nämä kortitn, jotka tein ATC ringiin nro 4, on tehty puhtaasti stanssaamalla. Tämän kortin tekoon käytin tätä upeaa Gummiapan stanssisettiä "tulips". Stanssin ensin kukkaset valkoisella kartongilta (muistaakseni ihan Mix Media Imagine 200g kartonki). Tämän jälkeen stanssin saman kuvan pinkistä kartonkista. Otin kaikesta yksityiskohdat talteen. Niin ääriviivat ja sisäosat. Liimasin mustalle kartonkille valkoiset ääriviivat. Stanssivin valkoisesta kartonkista täsmämittaisen osan ja sille liimasin mustan kartongin. Tämän jälkeen aloin liimata kukkasten sisälle pinkit sisäosat. Lopuksi leimasin teksit ja kiinnitin ne sivuilla. Tästä jäi paljon ylimääräiisä osia ja niistä tein kortin.



Kiitos kun piipahdit!

Ei kommentteja: