11. kesäkuuta 2019

Keväinen ATC vaihto 2019 - 2/6


Heippa!

Tänä vuonna pidin jälleen perinteisetn ATC keväisen vaihdon Facebookissa. Ilmoittautuminen alkoi huhtikuun alussa ja aivan älyttömän nopeasti tuli ryhmät täyteen. Innostuneita oli jopa niin paljon, että ryhmiä tuli 8. 6 ryhmää teki ATC-kortteja ja 2 ryhmää teki ATCoinseja. Aivan loistavaa jengiä vaihdoissa. Nyt on kaikki kortit saapuneet minulle ja ne on myös postitettu kaikille takaisin. Nyt kesäkuun aikana esittelen kaikki kortit, jotka minä tein vaihtoihin.

Iso kiitos kaikille, jotka olitte mukana tänä vuonna vaihdossa. Ja jos maailman kuvioit eivät mene sekaisin, niin tarkoitus on taas keväällä 2020 pistää seuraava vaihto pystyyn!

 Nämä kortitn jotka tein ATC ringiin nro 2, on tehty maskaustekniikalla. Leimasin ensin korttipohjalle Gummiapan leimalla mustekynän. Tein mustekynälle maskin tarrapaperista. Sen jälkeen leimasin sivulle Gummiapan mustepullo leimalla. Tämän jälkeen tein maskin myös mustepullon päälle. Tämän jälkeen väritin taustan 3 eri sävyisellä Distress Oxide musteella. Tämän päälle leimailin erilaisilla taustaleimasimilla kuvioista. Heitin hieman vesiroiskeita ja kuivasin. Sitten oli aika poistaa maskipaperit pois työn päältä. Tämän jälkeen väritin taustan kuvat Zig tusseilla veden avulla. Lopuksi leimasin tekstin "make art".  MInut nämä saavat iloiselle tuulelle!

Kiitos kun piipahdit!

Ei kommentteja: