1. elokuuta 2018

DT Scrap the Boys on August


Hi everyone!

I can´t believe that -  it is August! Summer holidays are soon over. The schools will start soon and everyday life will begin rolling again. We will get big change in our life, because my younger son move to Helsinki. His school is Special vocational school and he move to dormitory. Young man is exciting and mother is little bit nervous - but of course happy too. Because this school is big dream. 

So it is time keep little bit funny scrapbooking time with Boys. Here is my DT scrapbooking page for Scrap the Boys challenge on August.  Theme is stay wild. My older son got to this page. Photo is about 13-14 years old!!

Hei kaikille!

En voi uskoa tätä - se on jo elokuu. Kesälomat ovat pian ohitse. Koulut alkavat pian ja arki alkaa taas luistamaan. Meidän elämän tulee iso muutos, koska nuorempi poikani muuttaa Helsinkiin. Hänen koulunsa siellä on Keskuspuiston Ammattiopisto Erityisoppilaitos ja hän muuttaa asuntolaan. Nuori herra on innoissaan, mutta äiti on vähän jännittynyt. Mutta tietysti onnellinen poikani puolesta, että pääsi sinne kouluun. Se oli suuri haave. 

Mutta nyt minulla on ollut hyvä hetki pitää hauskaa skräpäten pojista kuvia. Tämän kertainen sivu on tehty DT työ Scrap the Boys haasteeseen elokuussa. Teemana on "pysy villinä". Vanhempi poikani pääsi tähän sivuun. Kuva on jo 13-14 vuotta vanha.Thanks for your visit!
Kiitos piipahduksestasi!

Taru


1 kommentti:

Heike`s AugenBlick kirjoitti...

Oh I love this layout with the awesome sticker from a childhood memory...Stunning page my friend..xoxo Heike