8. elokuuta 2018

DT Challenge YOUrself on August!


Hello!

I was made a lot of page with inks and stamps on my Travels Notebooks (TN) on this summe. And then my friend told me some great YouTube channels where people made awesome scrapbooking page on TN. And it really inspire me. So I was wait when I got time for that. And now moment is right. I made my first scrapbooking page on TN with Challenge YOUrself on August. And it is so Great and funny - but incredibly difficult at the same time. Area is so much smaller than 12" papers. So it will need practice. I really love my first page on TN!! Are you made scrapbooking page on TN?? What is your style?

Our challenge on  a mother-daughter theme on August. Come play with us!

Heippa!

Olen tehnyt tänä kesänä paljon art journal sivuja musteilla ja leimoilla minun Travels Notebook´n (TN). Sitten ystäväni vinkkasi minulle muutaman upean YouTube kanavan jossa porukka tekee upeita skräppisivuja TN:ään. Se on todella inspiroinut minua. Olen vain odottanu hyvää hetkeä ja aikaa. Ja nyt se tuli kun tein skräppisivua Challenge YOUrself haasteeseen. Se oli todella hauskaa ja upeaa - mutta samaan aikaan uskomattoman vaikeaa. Alue on niin paljon pienempi kuin 12" paperissa. Tämä vaatii harkoittelua. Mutta silti pidän valtavasti minun ensimmäisestä sivusta TN:ssäni. Oletko sinä skräpännyt TN:ään?? Millainen on sinun tyylisi??

Meidän haaste Challenge YOUrself haasteessa on äiti-tytär teema elokuussa. Tule mukaan!


Thanks for your visit!
Kiitos piipahduksestasi!

Taru

1 kommentti:

Salla kirjoitti...

Hieno aukeama ja ihana, nostalginen valokuva! Ajatella, mä katsoin jo tuolla Challenge YOUrself:in postauksessa, että hyvän näköinen skräppisivu, mutta en siinä huomannutkaan, että kyseessä oli TN-aukeama. Aattelin vaan että oot tyylikkäästi jakanut paperin pystysuoraan kahta eri paperia käyttäen! Itse en ole näin pieneen tilaan kokeillut vielä skräpätä, mutta se voisi ollakin kiva ja kiinnostava haaste!