20. lokakuuta 2017

Mixed Media Ice Cream on last summer!


Kesällä sain idean, kun näin tämän pikarin kaupassa. Pikari on vahvaa muovia ja oli myynnissä meidän monipuolisessa Tehopakkaus kaupassa. Pitkään minä mielessäni ideaa pyörittelin. Kunnes se lopulta kesällä valmistui jäätelöannokseksi Mixed median hengessä. Tämä työ on jäänyt täysin julkaisematta blogissa!

I got a idea with styrofoam balls that I made my mixed media ice cream dessert on last summer. This work was been so long time ready, but I forget show that in my blog. Now is perfect time for that!
I put a stone effect paste on balls. Then I paint them. I heaped all details on dessert cup.  After all details I drops brown fluid acrylic paint on "ice cream" so that looks like chocolate sauce. This is so funny to made!


Idea jäätelöannokseen tuli styroksipalloista. Pallot on käsitelty mediumilla kera tekstuurin (stone effect paste) ja sen jälkeen maalattu ihan perusmaaleilla. Sitten olen vain yksinkertaisesti rakentanut kulhoon annoksen. Pohjalla koristeeksi paperisilppua, siihen päälle narua. Sitten liimasin pallot meduimilla. Tämän jälkeen asettelin sinne pillit, vadelmat (muovisia koristevadelmia), teksti.... Tiputin ruskeaa nestemäistä maalia pallojen päälle tehdäkseen efectin suklaakastikkeesta. Annoin vapaasti valuta. Lopuksi hieman glitteriä pallojen päälle ja työ oli valmis. Tätä oli tosi hauska tehdä!
Kiitos käynnistäsi!
Thanks for your visit!

Taru

Ei kommentteja: