4. syyskuuta 2017

Stamp on your Art Journal #1 + Video


Tervehdys täältä studiolta :D Lupasin jo tuossa elokuun alkupuolella, että julkaisen YouTubeen videosarjan yksinkertaisista leimaamalla tehdyistä art journal sivuista. "Studion" Rakentaminen onkin ollut haasteellisempa amitä uskoimmekaan ja nyt ongelmat ovat tietoteknillisiä. Mutta saadaan lopultakin tämä alkuun... vaikka taidan nytkin olla 2h jäljessä luvatusta. Mutta eiköhän tästä hiljalleen hyvä tule.

Video sarjan idea on, että teen pieneen Cansonin vihkoiseen pieniä art journal sivuja, joissa pääasiassa on leimaaminen ja musteet. Pieniä määriä muutakin, mutta EI mömmöjä!

Ennen kuin päästän teidät katsomaan videota, jossa olen tehtny yllä näkyvin aukeaman, niin kerron, että älkää yllättykö kuin video vähän turhan nopsaan ja kesken loppuu. Mitä siitä jää näkemättä, niin oikeastaan vain noiden roiskeiden laittaminen sivulle (ne on tehty nuvo moussesta tehdyllä suihkeella).

Toivottavasti tämä video saa sinulle ideoita oman sivun tekemiseen!Käytetyt materiaalit: taloleimasin, aakkosleimasimet, archival ink muste musta, distress oxide muste Broken China, Nuvo embellishment mousse; persian red, post it lappusia, mustaa geelikynää...
Tavoittena on myös tehdä malliksi ennen videon kuvausta samasta aiheesta toteutettu perus kortti. Tästä ideasta syntyi tälläinen kortti:


Muistathan tilata YouTube kanavani Jehkotar, niin saat aina automaattisesti ilmoituksen, kun uusi videoni ilmestyy!

Kiitos kun piipahdit!

Taru

Ei kommentteja: