6. elokuuta 2017

#KamuHaasteMaikkiksenKanssa Heinäkuu 2017


Se olisi taas aika julkaista meidän kaverihaasteen tuotokset. Maikkis haastoi minut sanalla KAHVIA!!! Mielessäni liikkui vaikka mitä ajatuksia miten käyttäisin fyysisesti kahvia työssäni.... lopulta ideat ei toimineet joten lähdin ihan toiseen suuntaan. Eli kuvan kautta, jossa juon kahvia.

Taustaksi päätin ottaa kraftin, eli hypätään oikein kahvin väri maailmaan. Taustalle mustella, leimailua.... sitten kuvan taaksen juuttinauhaa sekä kanvas kangasta. Ruskeita sävyjä musteina ja misteinä. Minulla oli myös ihania kahvikuppi kuvioita puusta ja ne pääsi tietysit työhän. Olin myös kuivattanut kahvin puruja tätä työtä varten ja sitä tuli sivulle mediumilla kiinnitettynä. Koska kahvinpurut ei ole sekoitettu meediumiin vaan liimattu meediumilla, niin sivu tuoksuu ihanalta kahvilta.

I made scarpbook page with theme "COFFEE". I have a challenge with my friend on every month. And last time she choose "COFFEE" theme to us. This is my inspiration for that!Sitten on jälleen minun vuoroni heittää haaste täksi kuukaudeksi. Ja haaste on...
It´s is my turn to make a challenge on this month. Challenge is...

Playing with Jane Davenport

Oikein ihanaa elokuuta kaikille!
Kiitos kun piipahdit!
Thanks for your visit!

Taru

1 kommentti:

Maikkis kirjoitti...

Hyvin toimii 😁 ihana tuo kuva 😍 Ja jesh. Seuraava haastekin on kiva 😁 Kiiiiitosh!