10. elokuuta 2017

Jehkotar 10v Kisa = VOITTAJAT!!!


10v KISA PÄÄTTÄNYT!
KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE!!

Kiitos myös kaikista ihanista sanoista. 
Täällä on ollut kerran jos toinenkin tippa silmässä!!

Tämä jos mikä kannustaa jatkamaan valitulla reitillä! Kiitos!

Voittajatkin on valittu teidän osallistuneiden joukoista!!!


PIRJO
PIKKU PEIKKO


Yhteystietoja tänne minulle päin, niin toimittelen voitot teille!
Kiitos myös valtavasti yhteistyöstä 
Nannan kanssa Paperi&Helmestä!

Taru / Jehkotarhttps://jehkotar.blogspot.com/2017/07/jehkotar-10v-kisa.html
Niin se aika kuluu...

9.8.2007 aloitin ensimmäisen blogini ja  Jehkotar brändin pohja sai alkunsa.

Elokuussa 2008 sitten käynnistyi Jehkotar blogi ja täällä ollaan asuttu siitä asti

Minun askarteluhistoria alkoi korttiaskartelusta ja rakkaudesta leimasimiin. 

Yksi suurimmista etapeistani oli perustaa Jehkotar CardChallenge haasteblogi. Taisimme olla ensimmäinen suomenkielinen haasteblogi korttiaskartelijoille. 

Tekeminen on monipuolistunut - nykyään löytyy skräppäämistä, mixedmediaa, art journalia, kanvaksia ... jne... ja takana jo 10v ihanaa askartelijan elämää!!

Näinä vuosina olen oppinut tuntemaan kymmeniä, ellei jopa satoja ihania ihmisiä niin Suomessa kuin ulkomailla. Ollaan osallistuttu vaikka kuinka upeisiin tapahtumiin niin Suomessa ja ulkomailla. Yksi ihana asia on ollut se, että viikonlopun kestävät askartelutapahtumat ovat jo jokavuotisia ja niitä on monta!! Nämä on traditio, josta itse pidän valtavasti.

Ulkomaisia upeita tekijöitä olen saanut tavata henkilökohtaisesti  ja heidän opissakin olen saanut olla.  Ehkä tähän astisen askartelu elämäni kokokohta oli  2014 osallistuminen CHA messuille USA:ssa. Siitä riittää muisteltavaa vielä kiikustuoliin.

Askartelu on myös antanut minulle "työn". Ensin aloin pitämään kursseja ihan silkasta kokeilun halusta. Sitten kurssien pito jäi hieman taka-alalle, kunnes innostuin asiasta taas enemmän ja olen sille antanut sydämmeni täysin nyt reilun 2 vuoden ajan. Rakastan tavata uusia ihmisiä, oppia uutta toisilta ja antaa mahdollisuus kokea iloinen kurssi hetki minun johdolla. Vaikka kurssilla opetaan monesti uutta, tai ainakiin tehdään tuttuja juttuja hieman erilailla, niin tärkein asia jota siinä "myydään", niin on se kokemus ja elämys!! Toivottavasti saan nauttia kurssien pidosta vielä pitkään ja saan kutsuja uusiin paikkakuntiin!!

9.8.17 tulee sitten täyteen 10v elämään Jehkottarena!!

Sen kunniaksi järjestän arvonnat!! 
Blogissa on tämä arvonta ja Instagramissa on toinen arvonta. 
Voit osallistua molempiin!

Mitä sitten arvotaan....

PALKINTO 1
Nannan Paperi&Helmen sponsoroima upea paketti

PALKINTO 2
Minun tarjoama paketti

Mitäs?? 
se osallistuminen sitten vaatii....

.... no vastaa kysymykseen....

KERRO TARINA MEIDÄN KOHTAAMISESTA 
(Somessa tai livenä tms)


Voit osallistua mukaan arvontaan aina 9.8.17 klo 23.59 asti!!!

Ihanaa kesää!

 Jehkotar / Taru

ps. Instagramin kilpailu löytyy täältä!

34 kommenttia:

Saila Saari kirjoitti...

Vuosia sitten, kun aloitin valokuvien ja koristeiden liimailun valokuvakirjaamme paikallisen askartelutapaamisen innoittamana, jouduin jälleen kerran petipotilaaksi. Selailin kipeänä ja tylsistyneenä nettiä, sivu oli suurennettu moninkertaiseksi että näkisin - ja näinhän minä! Jotain niin erilaista! Kortteja. Että oli kerroksia, värityksiä, leimailuja... Näyttivät moniulotteisilta ne ensimmäisetkin työsi. Tarkkaan en muista, koska kivun takia muisti pätki paljon, mutta jäit mieleeni ja usea muukin samoihin aikoihin taiteillut suomalainen tyyppi, joiden töiden pariin jäin seikkailemaan. Edelleen rakastan töitäsi ja olen seurannut kehittymistäsi pitkään, iloinnut menestyksestäsi. Inspiraatio on ollut ja on elintärkeää vaikka en jaksa toteuttaa läheskään kaikkea, mutta ajatuksissani näen kuvia, värejä: sanat lähtivät mielestäni ja kesti pitkään että pystyin ilmaisemaan itseäni kuvien avulla - nykyisin olen saanut sanoittamisen suurelta osin takaisin. MInulle on aivan valtava merkitys suomalaisilla harrastajien blogeilla: voin sanoa että ne ovat yksi lääkkeeni ja terapeuttini - niin isosti ne vaikuttavat elämääni. Oot tosi huippu♥ Kiitos inspiraatiosta♥

kotkotin kirjoitti...

Ensin osallistuin muutamaan korrtihaasteeseen 2009-2010. Mutta sittemmin olen tutustunut sinuun Ensimmäisellä Leimailimessulla ja sitten vuoden tai kahden välein .Välillä Mikkelissä ja Pääkaupunkiseudulla. Mutta vielä haaveilen että pääsisin ihan sun kurssille jokukerta !

Pirjo kirjoitti...

Onnittelut pyöreän 10-johdosta, ihana tarina tekemisen monipuolistumisineen.. Nettimaailmassa ensin, haasteesikin osallistuin, mutta livenä ensimmäisen kerran Leimalikan järjestämässä askartelutapahtumassa lie ollut 3-vuotta sitten. Jäit mieleen iloisena, avuliaana ja jestas... sun mukanaolleista varainnoista löytyi ihana nappi (haaraniitti)lapsenlapseni kirjaan, jota työstin... annoit sen noin vain huolimatta korvausta...
myöhemmin tavattu myös kurssillasi!

Taava kirjoitti...

Mä en edes muista missä ollaan tavattu ekan kerran, mutta tässä vuosien myötä ollaan koettu monta askartelujuttua yhdessä niin jo alkuaikoina Leimailutaivas ja Helmiplaneetta®-messuilla, kuin blogi/askartelutapaamisissa, kursseilla ja siellä Anaheimissakin. Ja Jehkottaren syntymäpäivä ei ole ollenkaan hassumpi, onhan se sama kuin mullakin. Onnea!

AnneHelena kirjoitti...

Eka kerran tavattiin keväällä leimailutaivaassa ja sitten askartelupirtillä olin myös eka kertaa sun kurssilla. Kauan sitten ollaan oltu parina jossain vahdossa en muista mikä vuosi se oli. ��
Onnea pyöreän 10-johdosta!

koivuhiiri kirjoitti...

Ei olla vielä nähty, mutta varmasti joskus vielä pääsen jollekin kurssillesi mukaan. Olinhan mä muuten kerran mukana skräppiringissä.. 🙂 Onnea kympin johdosta!

Lena Holmström kirjoitti...

Toukokuu 2013 Raumanlla pitämälläsi kurssilla. Sinua kiittäminen että hurahdin Mixed Mediaan ja se on nyt niin iso elämääni. Onnea tasavuosille

Marketta Väisänen kirjoitti...

Onnea 10-vuotiaalle!
Olen seurannut sinua somessa siitä asti, kun sain kunnon nettiyhteyden ja löysin blogimaailman. Käyn säännöllisesti ihailemassa ja oppimassa uutta sinun teoksistasi.

alice k. kirjoitti...

Olen niin jälkijättöinen monessa asiassa... Toki Jehkotar on aina ollut huomioni piirissä, mutta koska 2007-10 harrastin kollasityyppisiä atc-kortteja ja 2010-15 pidin 'luovaa taukoa', ei polkumme koskaan käyneet yhteen. Vasta viime vuonna FB:ssa näin kesävaihtosi ja innostuin. Talven yli osallistuin muutamiin Jehkotar-haasteisiin ja nyt kesällä vihdoinkin kurssillesi ja uuteen kesävaihtoon. Täytyy sanoa että kivaa on ollut ja olen ilmeisesti vihdoinkin kehittämässä samoja intressejä :-) Jännää että tutut blogitkin alkaa täyttää jo pyöreitä. Onnea ensimmäiselle tasaluvulle!

*Piiku* kirjoitti...

Meidänkin ensi tapaaminen on varmaan ollut Raumalla jollain mixed media kurssilla? Ihan tarkkaan en muista! Mieleen on eniten kuitenkin jääneet sun pitämät ihanat kurssit Klemmarikellarissa, tiukka kuri ja tämä kuriton oppilas joka aina kiistelee kun haluaa tehdä erilailla :)

PiHi kirjoitti...

Ensimmäinen varsinainen muistikuva livekohtaamisesta on toiselta luovuusmatkalta. Paljon onnea täydestä kympistä ja onnea ja iloa myös tuleville kympeille ;)

SannaS kirjoitti...

onnea 10V jehkotar!!! =)

pistitpä pahan, että missä ollaan ekaa kertaa törmätty...jehkotar card challengeen aloin osallistua kun minä blogimaailmaan putkahdin ja sitä kautta sitten alkanut blogi tulla tutuksi...mutta missäköhän me oltais sitten ekaa kertaa nähty livenä?? voisin veikata jotain riksun tapaamista?? ;D

sari kirjoitti...

Varmaan livenä Partylite konferensissa ja sit jotain askartelujuttuja olen sulta ostellu. Kursseille en vielä oo päässyt välimatkojen vuoksi, mutta varmaan joku päivä sekin koittaa.

lehtipollo kirjoitti...

Paljon onnea tätäkin kautta! Muisti on sen verran hapero että ekaa kohtaamista en muista, mutta luovuusmatkoilla ainakin ollaan tavattu, ja taitaa askartelutapaamisissa yleensä se teidän pöytä olla niitä mistä äänekkäimmin riemu raikaa! :D

Anonyymi kirjoitti...

Ensimmäisen kerran livenä kunnolla nähtiin Ilmajoella Askartelupirtillä tänä keväänä.Ja sitten parannettiin maailmaa Heidin luona ennen Konneveden kurssia kesäkuussa tänä kesänä ❤
Ritva S.

-känkkis- kirjoitti...

Ekan kerran tunnistin sinut askartelupirtillä, sittemmin olemme törmänneet leimailutaivaassa sinun demoiluissasi. Ja nykyisin kuuntelen miellyttävää ääntäsi youtube-videoiltasi.. kurssille en ole VIELÄ päässyt..Paljon onnea "kymppikerholaiselle "

Erja Tetri kirjoitti...


Paljon Onnea 10-vuotiaalle :)
Korttiskartelun merkeissä... olisko ollut joskus 2009 tai 2010? kun olen ollut ekalla kurssilla teillä kotona, ehkä väritystekniikan kurssi :)

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut 10-vuotiaalle! Upeeta! Oisinkohan Leimailutaivaassa tavannut sut ekan kerran, en ole varma. Siellä täällä ollaan törmäilty. Kerran olin kynttiläjutuissakin (mulla on vieläkin niitä kynttilöitä, joita mun ei pitänyt ostaa, mut joku osas puhua...), sit oot osallistunut muutaman kerran mun kansainvälisiin ATC-korttivaihtoihin. Terv. Riitta T.

Sari kirjoitti...

Onnittelut 10-vuotiaalle! Blogiasi ja JCC:tä olen jo pidempään seurannut, mutta oman blogin kautta vasta tänä vuonna osallistunut haasteisiin. Tapasimme hyvin pikaisesti tänä vuonna Askartelupirtillä, kun olin Anu-Riikkan korttikurssilla. Kurssejasi seuraan ja heti ilmoittaudun, kun sopiva tulee rittävän lähelle! Ja kiitokset vielä kivasta kesä-mm ringistä!

Aikun Ihana kirjoitti...

Jo vuosia olen seurannut blogiasi ja taiteesi kehittymistä silmät ymmyrkäisinä. Sinusta sain kimmokkeen itsekin koittaa mixed mediaa. Satunnaisesti ollaan Facessa kommentoitu jollakin monista askartelu/taideryhmistä ja olen tainnut jotain vallan kysyäkin uskaltanut sulta. Viime vuoden käsityömessuilla otiinkin ihan vieretyksin, mutta menin niin hämilleni, etten muista mahdoinko sit kuitenkaan edes sanoa mitään. Kun kiusanani oli jo tuolloin vaikea ahdistuneistuushäiriö, kera masennuksen ja paniikkihäiriön, en jälestä päin muista kuin et siinä Klemmarikellarin Jonnan naapurikojusta ostit ison määrän paperikukkia "pahoitellen" tyhjentäväsi telineen. Sen muistan, et mieleni teki esittäytyä, mut oisinko keksinyt mitään järkevää sanottavaa. Askartelutapaamisiin osallistuminen on nuiden "seuralaisteni" vuoksi kovin haastellista ja olenkin tähän asti aivan viime tinkaan keksinyt hyvän tekosyyn olla osallistumatta, ellei muuten niin migreeni on sit tullut ja estänyt tehokkaasti lähtemästä. Nyt olisi kovasti mieleni Leimikseen päästä ja erityisesti Oxideja käytössä näkemään, kun en ole aivan vakuuttunut, että tarvitsen vielä niitäkin /nekin, kun on jo neljät mustetyynyt (kaikki kylläkin eri tarkoituksiin) - korjaus viidet, kun juuri tuli postissa Altenewin minityynysettejä... Mut jos nyt oikiasti pääsisin paikallekin, koitan rohkaistua ja esittäytyä.. eli Facen puolella Aikku nimellä minut löytää, joskin tekeleilläni/luovuuteni tuotoksille on oma sivunsa: Aikun Ihana.

AnnikaN kirjoitti...

Olemme olleet samoilla messuilla ja skräppitapahtumissa. Kurssillasi en ole vielä käynyt. Mukavaa askarteluntäyteistä loppukesää !!

Miuku kirjoitti...

Kirjoittelin jo aiemmin pitkät sepustukset, mutta taisi hävitä bittiavaruuteen lähetyshetkellä.

Tutustuin blogiisi paljon ennen kuin ekan kerran näin sinut livenä Askartelupirtillä. Tämän jälkeen olen osallistunut useille kursseillesi Taavan työhuoneella ja nautin myös uusista videoistasi. Olet idolini monellakin tapaa :). Kiitos kun jaat töitäsi ja elämääsi meille muille! Pitkää ikää askartelu-urallesi ja menestystä kurssirintamalla.

Maikkis kirjoitti...

Heipsan ystäväni 😍 Ja Onnea Jehkotar!! 😊 Yritin tuossa mietiskellä ja omaakin blogiani selailla ja epäilen että ollaan tavattu jollain tasolla syksyllä 2013 kun demoilin leimailutaivaassa maskinesteellä ja tekstuuripastalla pintaa? Riihimäellä keväällä 2014 meinaan jo nähtiin seuraavan kerran ja siellä sinä pyörittelit urakalla maskinestettä 😉 Siitä se sit pikkuhiljaa... kiitos että olet 😍

pikku-peikko kirjoitti...

Koskaan ei olla livenä nähty mikä toisaalta on hirveän harmillista koska olet aina ollut se inspiraation lähde ja suuri esikuva kaikkeen teemiseen käsillä. ekaa kertaa törmäiltiin koukussa kortteihin sivustolla jonka jälkeen sitten fb:ssä :)
Blogiasi olen seurannut paljon ja kovin tekisi mieli ruveta skräpäämään en vaan vielä ole löytänyt aikaa tai uskallusta kokeilla miten se sitten sujusi:)
:)

Pinsku kirjoitti...

Onnea 10 vuotiaalle, Löysin vasta sun youtube videoiden kautta kun innostuin Atc korteista, joten en ole ole sinua nähnyt, mutta kaikenlaiset askartelusi tuovat minulle uusia ideoita omiin kortteihini, olisi kiva joskus päästä jollekkin kurssillesi oppimaan uusia asioita.

Sisko kirjoitti...

2008 Rauman pitsiviikkojen aikana ATC vaihto kokokoontumisessa. Ensimmäinen ja tähän asti ainoa kohtaamisemme. Olin vasta aloittanut korttien tekemisen keväällä ja vähän arkana siellä olin. Sinä et arkaillut ollenkaan vaan varsin ponnekkaasti haukuit lähes kaiken mitä olin tehnyt siihen mennessä. (Leikannut kuvia lehdistä, käyttänyt mustaa leimasinväriä jne.) Siis korttejani et ollut vielä nähnyt silloin. No "emäntä" siellä pisti vielä paremmaksi. Ei halunnut vaihtaa yhtään hienoa korttiaan mun huonoihin. Olisin tiettysti saattanut lopettaa koko urheilulajin, mutta en niin vaan lannistu vaan jatkoin! Rakkaudesta lajiin! Onnittelut 10vuotiaalle! Mulla se tulee täyteen ensi keväänä.

Salla kirjoitti...

Moi! Livenä ollaan treffattu ainakin syksyn 2015 Askartelupirtissä. Siinä vaiheessa olit mulle jo kyllä tuttu myös blogisi kautta, sekä myös 30x Omakuvahaasteesta. Kumpi mahtoi tulla ensin, sitä en muista. On kiva seurata kun teet niin paljon Design Team -hommiakin nykyään, että sun blogia lukemalla pysyy hyvin kartalla siitä mitä kivoja haasteblogeja on tarjolla mixed median saralla.

(Omakuvahaastetta muuten kaipaisin taas, oon myös suositellut sitä useallekin rennomman omakuvan harjoittelusta kiinnostuneelle, ja huomaan että onkin jo aika paljon aikaa edellisestä kerrasta. Järkkäisitköhän vielä, tai jos oot kiireinen niin mäkin voisin vetää yksin tai yhdessä!)

Fairytale kirjoitti...

En muista mikä vuosi mahtoi olla, kun tavattiin ekaa kertaa. Muistan nähneeni sut ainakin Leimailutaivaassa kun demosit art journalia ja kiinnostuin siitä. Sulla oli pienempi art journal kirjanen ja edelleen haaveilen sellaisesta, sillä ei ole vielä tullut hommattua. En oikeen edes tiedä mistä sellaisia saa.

Kerran oltiin myös samaan aikaan Turun askaretelutapaamisessa, jossa joku kierrätti art journal kirjaa, jonne pyysi sinultakin sinne aukeaman. Sekin idea on muhinut mun päässä, mutta ensin tosiaan pitäisi hommata se pienempi kirja jota on helpompi kierrättää. Tai uusi ajatus on, että alan keräämään tageja samalla periaatteella. Silloin myös postittaminen on helpompaa ja halvempaa. Jokin teema pitäisi vaan keksiä.

Eli yhteenvetona, olet inspiroinut mua <3

Rin kirjoitti...

Onnea Jehko! :)

En ole ihan varma, missä ollaan tavattu ensimmäisen kerran, mutta luulen sen olleen Leimailutaivaassa Kirkkonummella. Sen jälkeen ollaankin törmäilty ympäri Suomea, kun olen kursseillasi käynyt, ainakin Helsingissä, Raisiossa ja Konnevedellä sekä Mikkelissä (vaikka ei kurssi ollutkaan). Enää en taida päästä yllättämään. ;D

-Else

SirpaH kirjoitti...

Onnea täydestä kympistä!:)
Kivoja muistoja tuli mieleen kun kävin lukemassa noita vanhoja blogeja. Jostain aikoinaan löysin noihin sun haasteisiin ja yritin osallistua ahkerasti:) Alkuvuosien leimailutaivaassakin on tavattu ja vuonna ?? olin erään porukan mukana pitsiviikoilla ja tavattiin siellä kun esittelit kaupunkia ja käveltiin pitkin kujia :) Ja jossain siellä näyttelyssä tavattiin Arjakin. Ja nähtiinhän me viimeksi Mikkelissä joku vuosi sitten.
Olisi todella mielenkiintoista päästä joskus osallistumaan sun kurssille!
Hyvää ja lämmintä elokuun jatkoa sinne läntiseen Suomeen ja idästä!

Fiinu kirjoitti...

Onnea täys kympille! :D
Oon vuosia seurannut sun blogia, mutta en muista mistä alun perin tänne löysin. Livenä ei olla vielä tavattu. Kyllä mä vielä joskus sun kurssille tuun! :)

Fiinu kirjoitti...

Onnea täys kympille! :D
Oon vuosia seurannut sun blogia, mutta en muista mistä alun perin tänne löysin. Livenä ei olla vielä tavattu. Kyllä mä vielä joskus sun kurssille tuun! :)

Taru Jehkonen kirjoitti...

Kilpailu on päättynyt - ilmoitan voittajat vielä tänään 10.8!

Pirjo kirjoitti...

Oih ONNEN PÄIVÄÄ!
Minulleko se napsahti tuo ihanuus, ihan laulattaa, että vielä on kesää jäljellä ja sormet syyhyään näpertelyn kimppuun, vaikka nyt näpertelen enemmän mustikoiden kimpussa! Ihanaa askartelevaista loppukesää ja syksyn alkua kaikille!! Meillä on ihana harrastus ja Kiitos vielä Jehkotar/Onnetar