5. tammikuuta 2017

LifeBook2017: warm up page

Viime vuoden nettikurssit meni ihan haaskuun mulla, mutta siitä huolimatta päätin olla rohkea ja satsasin toiseen nettikurssiin: LifeBook2017. Ystäväni ovat siihen jo osallistuneet vuoden tai useamman. Tamara Laporte on saanut niin paljon kehuja, että oli pakko lähteä mukaan myös itse. Sinnehän jengiä vielä mahtuu, joten ei muuta kuin kipin kapin mukaan.

  ja

Täällä toipilaana mennyt aikaa jo 7 päivää ja tokeneminen tuntuu hitaalta. Toki tänään ei ole ollut kuumetta vielä ja olisikin kiva, jos eka kuumeeton päivä jo tulisi. Aina ei voi maata ja välillä istun koneella van aikaa tappamassa.... aloitin sen katsomalla ekan lämmittelyvideon. Siihenhän jäi koukkuun ja sain jopa tämän työt tehtyä!! Onpa ihana persoona tämä Tamara!!! Tässä minun valmis työni.

I took part of online class LifeBook2017!! My friends was be there previous years. Tamara Laporte is so awesome teacher - her handprint and personal!!!

Even I have just now big bad flu and I was be sick over 7 days, I had a strengh to made up our warm up page. And it was so sweet and special moment for me. There is my page!


Last year was so hard and put me to kneel. I was trying learn to be charitable on my own life. And my learning to be continued.
Thanks for your visit!
Kiitos piipahduksestasi!

Taru

1 kommentti:

Sharon Fritchman kirjoitti...

Hi Taru! I am so happy that you are taking this with me! Your art work is fabulous!