1. lokakuuta 2016

#KamuHaasteMaikkiksenKanssa elo-syyskuu


Tervehdys! Haastoin elokuun eka päivä Maikkiksen tekemään työn materiaaleista: kangaspussi, c-kasetti, negatiivit ja kolikot. No hieman ollut kaikkea sekä minun että Maikkiksen elämässä, että haaste siirtyi kuukaudella eteenpäin. Mutta nyt se on valmis - ja minä tykkään siitä! Fiilis ei ollut ihan sama kuin työn aloitin!

Ensin liimasin kaiken mahdollisen tuohon kanvaksen pohjalle. Sen jälkeen siihen pistin gessoa päälle. Tämän jälkeen kaivoin taas tauon jälkeen Goldenin fluid maaleja.... Titan Buff, Green Gold, Burnt Umber Light sekä Teal. Sitten hieman fiksausta Stabilon All-kynillä - sekä valkoisella, että mustalla.

Itse en voi sille mitään kun tätä työtä tuolla ulkona kuvasin, niin tuli hyvin graffittimainen. Mutta tätä oli todella hauska tehdä!

Mikäs mahtaa olla seuraava haaste??

Maikkis, my friend and I have a challenge together every month. I choose our theme on this time: used materials: fabricpaper, c-casette, negatives and coins. This is my work. I put all stuff on canvas with heavy gel medium. Then one layer with gesso. Then I start playing with Golden fluid paint. My favorite paint! With them I made a layers after layers. Colors is Titan Buff, Green Cold, Burnt Umber Light and Teal! The last touch I was made with All-pencils: white and black.

It´s ready - looks like a graffiti!
Ihanaa kun piipahdit!
Thanks your visit!

Taru

1 kommentti:

Maikkis kirjoitti...

Tää on kyllä magee!!!!! Seuraava haaste löytyy blogista <3