24. elokuuta 2016

PartyLite kuulumisia!


Taas oli/on se aika vuodesta, kun vietän vuosipäivää ja on käyty juhlistamassa konferenssit.

Minut on aikoinaan kirjattu PartyLite konsultiksi 24.8.04 eli tänään tuli 12 vuotta täyteen konsulttina. Matka on ollut värikäs ja antoisa. Toki raskaampiakin aikoja on ollut, mutta oikeasti suurimamksi osaksi hauskaa, iloista, upeita kokemuksia ja kertakaikkisen ihania ihmisiä. Suoramyyntialalla se suurin rikkaus on upeat emännät ja asiakkaat!! Ja koska tänä vuonna oli keskiverkoa kurjempi kesä - se meni sairastellessa, niin juuri tänä mä luotto asiakkaat vieraineen ovat olleet kultaakin tärkeämpiä. JOten taas lähtee askel iloisesti kohti vuoden sesonkia.

Hauskaa tässä on se, mulla on PartyLite synttärinä myös oikeat synttärit - niistä vuosista ei sitten tarvitsekaan enempää kirjoittaa.... mutta jos ne laskisi yhteen niin olisi jo 6kymppinen.... huh huijaa!!!


Tänä vuonna olikin hieman suurempi jännitys tulevan konferenssin osalta. Syynä oli se, että tänä vuonna meidän mallisto uudistuu hyvin pitkälti. 1.9 alkaen meidän somisteet on uudistuneen täysin .... vanhoista poistui 99%. Tuttuja tuoksuja toki jatkaa paljon edelleen. Mutta näin "kokeneen konkarinkin" pisti hieman jännittämään, että millainen mallisto sieltä sitten tuleekaa tarjolle.Ei kommentteja: