15. kesäkuuta 2016

Paperilla DT: Paperinukke


Paperillan tiimi sai aiheeksi PAPERINUKKE!! Porukassa suunniteltu ja inspiroiduttu mitä voisi tehdä. Ja tässä minun työni. Näin heti silmissäni ihanat Priman leimat ja niistä homma lähti liikkeelle. Täältä voit katsoa kollegoiden ideat paperinukeista!

Ensin liimasin lakikirjan sivuja pahville. Leimasin siihen Priman pimun. Sen jälkeen leikkasin tytön irti. Tytölle leimasin topin, hiukset ja hiuspannan toisista papereista ja liimasinne tytön päälle. Tämä tekniikka on ns. puettu leimakuva. Leivitin tytön päälle läpinäkyvää gessoa. Tämän jälkeen värit otti siihen hyvin kiinni ja laitoin vähän väriä tyttöön.

Sitten tein mekko-osan erikseen pahvista. Liimasin sen tytsyn päälle. Sitten aloin koota mekkoa metallista. Extra Heavy gel medium on näissä minun ystäväni. Kun metallit, harsot ja napit oli kiinni, niin piti odottaa 24h että työ oli täysin kuivunut. Sitten hieman väriä metalleihin. Ensin laitoin Tattered Angelsin Glimmer Glazea kolmea väriä. Sen jälkeen Silks Acrylic glaze ainetta sävynä iridescent copper.

 


Kiitos kun piipahdit!

Taru

4 kommenttia:

RaijaAnnikki kirjoitti...

Hurmaava on hän.

Apris kirjoitti...

Todella upea mixed media työ.

Anu-Riikka Lampinen kirjoitti...

Oih! Onpas tämä ihana. Nyt vasta oikein pysähdyin sitä tutkimaan.

Fairytale kirjoitti...

Onpa ihana paperinukke <3