23. marraskuuta 2015

P*skis #300 - inspiroidu


P*skarteluhaasteessa menossa jo 300. haaste!! Wau!!! Onnea vielä täältä bloginkin kautta!! Upeaa naiset. Täll kertaa oli tehtävänä inspiroitua DT-tiimin jäsenten blogeista (tai siis valita tietyt blogi).

Minun ei tarvinnut edes käydä katsomassa, kun tiesin heti, että kenestä inspiroidun: SannaS:Stä!!! Ehdottomasti. Meillä on aika samankaltainen huumorintaju leimasinten suhteen ja tykkään valtavasti Sannan tyylistä. Hänen väreistä, selkeydestä ja persoonallisista korteista.

Ja miksi tämä kortti tai tuo leimasetin käyttö... no koska Korttitalkoissa Sanna innosti minut ostamaan tämän leimasetin stansseineen. En ole vielä tullut käytettyää... ja nyt on... eikä ehkä ole vaikea keksiä kuka tämän joulukortin tulee samaan!!!

Taustalla olevat kuviopaperit ovat gelliplatella tehtyjä taustoja. Ei tätä varten vaan valittu valikoimasta tästä korttia tehdessä!

Onnea ja tsemppiä P*skartelujengille.... lisää haasteista kehiin vaan!Mukavaa uutta viikkoa kaikille!

Taru

4 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Kiva idea ja todella erilainen hauska kortti.

Chark kirjoitti...

poor little guy! great card!

SannaS kirjoitti...

tää on MAHTIS!!! =)
kiitos kauniista sanoistasi, kiva jos saatoin olla inspiraatioksi... =)
tiiänpähän yhden joulukortin saavani... ;)

Minna E kirjoitti...

Tosi hauska! Haastan sinut osallistumaan joulukortti linkkaukseen blogissani. http://kuitetekee.blogspot.fi/2015/11/ideat-itse-tehtyihin-joulukortteihin.html Tervetuloa mukaan!