30. elokuuta 2015

CSI 174 : Kaunis


New CSI challenge are starting - number 174!
Come play with us!

Hei! Uusi CSI haaste on julkaistu - numero 174 on menossa. Tule ihmeessä meidän mukaan sivustolle julkaisemaan työsi. Jos sinusta sivusto tuntuu sekavalta, niin voin auttaa asiassa. Ei muuta kuin rohkeasti vain mukaan.

Kun lähdet tätä haastetta purkamaan, niin se tapahtuu näin...

Tarkoitus olisi, että kaikki 5 väriä löytyvät työstäsi. Mutta kaikkien ei tarvitse olla työssä valtaväreinä. Värit voi tulla työhön taustapaperista, musteista, väreistä yleensä, koristeista....

Evidence eli näyttölistasta pitää väh. 2 löytyä työstäsi - kuten minulla tässä työssä on käytettynä kartta ja tape measure

Testimony eli todistelistasta sinun pitää valita yksi, joka on sivusta pääteltävissä. Minä olen käyttänyt nyt riviä: Document something about a location. Eli dokumentoi jotain paikallista. 
Jos käytät inspo eli inspratio words sanoja, niin se sana pitää tulla esille otsikon lisäksi myös tarinoinnissa.

Kuva tässä haasteessa on puhtaasti inspiraatio kuva. SIitä voit ollaa idiksen, mutta sata toski tehdä ihan jotain muutakin.

Tässä haasteessa et ole mitenkään sidoksissa siihen, että sinun pitäisi käyttää tietyn valmistajan tuotteita, vaan vapaasti sitä sinulta löytyy ja haluat käyttää.

Osallistumisaikaa haasteisiin on yleensä 2vko-1kk. Joten rohkeasti mukaan vain. Haaste ilmestyy tällä hetkellä 3 krt kuukaudessa.

Thanks your visit!
Kiitos piipahduksestasi!

Taru

1 kommentti:

Merkku kirjoitti...

Voi että miten kaunis leiska!!!!!
Kaunis se on Raumakin tietty;)