23. tammikuuta 2015

Finnabairin kurssi Tukholmassa 11/2013

Hiukan on tämä tarina jäljessä aikaa!
A little pit my storyies is behind of time!

Marraskuussa tosiaan käytiin ystävien kera tuolla Stockholm Scrap and Mixedmedia tapahtumassa. Olen paljon ja joka paikkaan hehkuttanut niitä Donnan kursseja reissulla. Paikalla oli myös Finnabair ja aina yhtä laadukas ja ihana! Kurssin nimi tällä kertaa oli Daydreamer. Aivan upea kurssi.

I visited Stockholm Scrap and mixedmedia happening with my friends on November. I was spoke a lot of Donna´s classes but there was Finnabair too. Class name is Daydreamer. Gorgeous class.Ja siellä syntyi minulta tämän näköinen taulu!

And there I made this kanvas!


Tätä oli todella mielenkiintoista tehdä. Tuli opittua taas pari pikku jippoa! Paras on se porukka ja opettaja, joka on todella ihana ja innovatiivinen. Kokemus oli ainutlaatuinen - taas!

That was really interesting made. I learn a few gimmick! But best was peoples and teacher. Finnabair be a really lovely and innovative person!  Experience was uniqye - again!


Kiitos käynnistäsi!
Thanks your visit!

Taru / Jehkotar

2 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Waude miten upea työ.
Mukavaa viikonloppua sinulle.

Piia kirjoitti...

Mielettömän upea! Itsekin innolla jo odottelen huhtikuussa Pariisiin pääsyä ja siellä odottelevaa Finnabairin kurssia... teki mieli ottaa useampiakin kursseja, mutta kun oli niin monta taitavaa opea saman viikonlopun aikana tarjolla niin pakko oli hieman rajoittaa! Mutta onnellinen oon että edes yksi mahtui viikonlopun ohjelmaan kun olen niin ihastellut näitä Finnabairin kursseilla tehtyjä töitä teidän muiden blogeissa niin pitkään <3