4. tammikuuta 2015

CSI151 and a2z scrapbooking!

Hei!

Jos kiireen keskellä olen jotain kaivannut, niin aikaa osallistua CSI haasteisiin. En missannut kuin 4-5 haastetta, mutta sekin tuntuu just nyt paljolta! No ilokseni edustamani kauppa a2z Scrapbooking on tammikuussa sponsorina CSI:ssa, joten nyt ollaan osallistumassa sitäkin suuremalla ilolla!

I was miss CSI challenge! I was had so rush time at last 2 month, so I was missed few weeks. But I be happy, because my DT-team on a2z Scrapbooking take part of CSI on Janyary. Because a2z Scrapbooking is sponsor on this month! I be happy!

Työssäni on käytetty taustan tekemiseen Hero Artsin upeaa maskia kera tekstuuripastan. Mistejä, papereita, koristeita, lankaa... niinkuin minä nyt tahdon aina käyttää! Tyypillistä minua siis.

I used Hero Arts stencil with texture paste! Then I was used mist, papers, embellishments, string... just like I do always! Typical me!!


Haasteen nro 151 sisällön näet tästä!
Challenge 151 you see here!Kuvassa olen minä PartyLite päällikkökollegoisen kanssa päällikköseminaarin iltajuhlassa kuvattuna.

Me with my PartyLIte colleagues. We was in Seminar in November

I made my choise to my page:

Evidence:
Frame // kehys
Sprinkle something / /suihkuta tai pirsko jotain
texture paste // tekstuuripasta

Testimony:
Handwrite your journaling // kirjoita käsin tarinointi

Thanks your visit!

Taru

2 kommenttia:

noora jaakkola kirjoitti...

Kivoja! Hei teetkö muuten kimppa slämyjä? Ajattelin jos teet niin haluaisitko tehdä kanssani?

Taru Jehkonen kirjoitti...

Noora, teen minä kimppoja. Mutta mula ollut nyt slamit jäissä 4kk, niin en lupaa heti tehdä. Katsotaan jos tilanteeni laukee ja alkaa taas kulkemaan tässä kuun lopussa!