31. joulukuuta 2014

Vuosi 2014 tiivistettynä!

Vuosi 2014 alkaa vetelemään viimeisiä tunteja ja nyt onkin hyvä aika tehdä yhteenveto vuodesta.
Tämä vuosi on ollut ennätys aktiivinen siinä mielessä, että olen ennätys paljon ollut kaikissa isommissa askartelutapahtumissa. Ja kivaa on ollut. Vuosi 2015 ei tule tämän puolesta olemaan yhtä vauhdikas, mutta ehdottomasti mahtava vuosi taatusti tulossa.

Tammikuussa vuosi alkoi aivan ihanalla upealla matkalla USA:han Anaheimiin ja CHA messuille. Se oli yksi suuri unelman täyttymys, joka edelleen saa hyvälle mielelle kun asiaa ja tapahtumaa muistelen. Matkalla olin Taavan ja Suvin kanssa! Reissu oli pitkä ja ehdittiin paljon muutakin kun vain messuilla! Nyt on ihana katsoa kaihoisena, kun naiset tekevät taas lähtöä pelipaikalle!!

 
Tammikuussa aloitimme Raumalaisten kanssa säännölliset tapaamiset askartelijoiden kesken.

Helmikuussa oli perinteikäs blogitapaaminen Riihimäellä Karitan järjestämänä. Tännehän on aina päästävä, kun alusta asti ollut aina mukana. Ja taas oli kivaa!!
 
Maaliskuussa sain sitten alleni uuden auton. Corolla vihdoin hieman isompaa ja tälleiselle lonkkavaivaiselle sopivampaan: Toyota Verso. Auto sai kutsumanimekseen Emppu (rekkarin kirjaimet EMP).
Huhtikuu alkoi lennolla ulkomaille. Olin ansainnut vuoden 2013 toiminnallani PartyLiten palkintomatkan Punta Canaan. MAtka oli lyhyt ja ytimekäs, mutta sitäkin upeampi ja täynnä upeita elämyksiä ja kokemuksia! 6 päivää lentoineen!! Taaskaan PartyLiten palkintomatka ei pettänyt!
 
 Huhtikuussa saatiin nauttia myös upeasta askartelutapahtumasta Askartelupirtistä Murikka-Opistolla. Keli oli mitä upein, aurinkoinen kevät sää ja olosuhteet toimi loistavasti. Upeaa seuraa, askartelua, mahtavia kursseja - kertakaikkisen onnistunut viikonloppu!!


Toukokuussa olin hieman messuilla pitämässä osastoa ja pidin pitkästä aikaa omasta toimestani Raumalla Blogitapaamisen. Rita oli meidän lompakkoa keventämässä Dekorette-kauppansa kanssa. Paljon tuli muisteltua niitä ekoja tapaamisia samassa paikassa. Mutta aina yhtä rentouttavaa tälläiset viikonloput!

Kesäkuu oli arkista Suomalaista kesäsäätä, kiireetöntä elämää ja arkea sopivassa suhteessa.

Heinäkuussa oli naisten kanssa terassi-iltaa, baljuiltoja, baby showeria ja muuta kivaa kesäistä touhua. Kelit parani ja ei voinut valittaa. Heinäkuussa tuli myös kahteen kertaa viriteltyä aktiiviseksi vanhaa rakasta harrastusta: livenbändien katsomista. Tällä kertaa nautimme Raumalla Happoradiosta.
 
Heinäkuussa aloitin myös yhteistyöni paikallisen askarteluyrittijän Johanna kanssa ja aloin pitämään kurssejani Rauman Askarteluohjauksessa.
 
Elokuun aloitin Sierravuorella kävimme nauttimassa Neljästä Ruususta.
 
 Seuraava osa elokuun alkua olikin sitten jotain sellaita herkkua, ettei paremmasta väliä: Matka Luovuuteen Turussa. Tätä oli 30 kollegan kanssa odotettu kuin kuuta nousemaa: 2 Finnabairin kurssia ja muuta ihanaa. Tätä viikonloppua ei kykene sanon kertomaan, mutta kaikki jotka olivat paikalla tietävät just mitä tarkoitan!!! Siis jotain kertakaikkisen upeaa ja myös ensimmäsitä kertaa Suomessa. Tästä jäi valtava määrä upeita muistoja ja toivomme niin jatkoa tälle tapahtumalle.
 (nämä kuvat eivät ole minun ottamia)


Tuosta viikonlopusta en tahtonut selvitä kun tuli taas lähtö ja nyt kohti Jyväskylää. Vuorossa oli tällä kertaa vuotuinen PartyLiten konferenssi Jyväskylän Paviljonkilla. Kaksi päivää täyttä showta, tietoa, palkitsemisia ja hauskanpitoa n. 900 kollegan kera!! Tämä viikonloppu on joka vuosi must!! Ja taas oli hauskaa!!
 
 

 Nämä kuvat ovat Jessen käsialaa, PartyLiten kuvaajan! Nyt Jessen sukunimi hukassa!!

Elokuussa ehdimme myös käynnistää oman skräppi ystävien kesken pienen ryhmän, jolla tapaamme aika kun aikataulut sallii milloin kenenkin luona. Elokuussa tavattiin ekaa kertaa Veeran luona ja kylläpäs oli mukavaa.

Syyskuu ei ole mitään ilman Korttitalkoita. Se tunne kun menet reilun 30 saman henkisen ihmisen kanssa tilaan, jossa ei tunneta kelloa, ei kiirettä, ei stressiä eikä kotirintaman rasituksia. Sielu lepää, luovuus kukkii ja jos ei kuki, niin voi vaan sosiaalisoitua hyvässä seurassa. Tämä tilaisuus ei petä koskaan! Ja tälläkin kertaa sää suosi meitä ja saatii nauttia kauniista aurinkonlaskuista, raikkaasta merivedestä ja aina loistavasta sauna seurasta!
 
 
 
Lokakuu oli hyvin ns. työkeskeinen eli menoa ja meininkiä esittelyjen kesken. Mutta ehdimme myös jatkaa tuota livemusiikki harrastustemme Terhin kanssa ja kävimme Haloo Helsinkin konserttikiertueella. Oli upea elämys. Ehdin myös tapaamaan skräppiystäviä sekä ystäviä muuten Espoon suuunnalta. On aina kivaa, kun kiireen keskellä on aina pieniä hetkiä aikaa myös muuhunkin.
 
 Marraskuussa lähdin sitten enemmäistä kertaa Tukholmaan askartelemaan. Lähdimme Lenan, Elinan ja Maikkiksen kanssa reissuun ja kohteena Stockholm Scrap and MixedMedia tilaisuus, jossa oli kurssittajana Finnabair ja Donna Downey. Tilaisuus oli UPEA!!! Donnan oli kertakaikkisen upea opettaja ja Finnabair ei petä koskaan! Matkalla oli myös muitakin Suomalaisia mm. Karita, SannaS ja Terhi. Upea, mutta intensiivinen kokemus. Ensi syksynä on päästävä uudelleen, jos tulevat kouluttajat innostaa!
Tukholmasta kun selvisin kotiin, lepäsin parit päivät ja sitten menoa Tampereelle. Ensin kädentaitomessuille pika shoppailulle ja sen jälkeen PartyLiten päällikköseminaariin samassa kaupungissa. Tämä tapahtuma on taas upea hengähdystauko kiireen keskellä kollegoiden kesken.
 
 Jessen kuvia taas
Joulukuussa teimme kotona ison muutoksen, eli muutimme kaikkien huoneiden käyttötarkoitusta. Rakkaat lapseni Sami 14v ja Niko 12v olivat tulleet siihen ikään, että he kaipavat omia huoneitaan. Sen johdosta jouduimme alakerrankin tilat päivittää samalla muutoksilla. Neliöitä kun ei ole paljon, vaikkain huoneita "virallisesti" riittävästi. Joten minä sain uudistuneen työhuoneen, johon yhdistyi samalla makuuhuone. Ja tämä kokonaisuus muutti meidän vanhaan olohuoneeseen.

Joulukuussa ehdimme Terhin kanssa hieman jatkaa tätä livemuusiikki harrastustamme ja kävimme baarissa Apulannan keikalla ja sitten seuraavana päivää Jenni Vartiaisen Konserttikeikalla. Molemmat olivat kyllä upeita kokemuksia!! Yes!
 
Se olisi tämä vuosi sitten kahlattu läpi. Vuosi 2015 sisältää sitten taas paljon tuttuja asioita, mutta myös uusia juttuja, kuten esikoisen ripille pääsy jne.. Joten ei muuta kuin kohti uusia haasteita!

Kiitos jos jaksoit lukea koosteeni! Nähdään taas ensi vuonna!

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE BLOGINI LUKIJOILLE!

TARU


4 kommenttia:

Majan Molla kirjoitti...

Ihana kooste ja paljon on sulle tapahtunutkin.
Oikein hyvää uutta vuotta 2015!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihanaa on sinulla ollut ja paljon hauskoja tapaamisia.
Ihanaa alkavaa vuotta sinulle.

SannaS kirjoitti...

onnellista uutta vuotta!! =)

noora jaakkola kirjoitti...

Kivoja eri värejä sinun tukassa:)