22. joulukuuta 2014

elon merkkejä Raumalta....

... mutta ei vielä suuren suuria!
Sesonki on ollut loistava, kertakaikkisen upea, mutta viimeiset 2kk on ollut kädentaidollisesti aivan jumissa. Mutta ei yllätä, ennemmän sääntö kuin poikkeus.

Joululomani kutsuista alkoi jo 14.12, mutta sen jälkeen on järjestelty asioita. Suurin asia on se, että lupasin teineilleni omat huoneet. Projekti aloitettiin heti 15.12 - ensin minä tyhjensin, tyhjensin ja tyhjensin alakerran kaappeja tavaroista. Keskiviikkona 17.12 oli tämä suuri päivä pojille, milloin huonekalut lähti vaeltamaan uusiin tiloihin. Keskiviikko iltana 17.12 pojat olivat onnensa kukkuloilla, koska heidän huoneet oli valmiin mummun ja pappan avustuksella. Mutta sitten alkoi äidin tuska.... kuka p...le saa....na on ostanut nuo kaikki askartelutavarat tänne taloon!!

Torstaina 18.12 alkoi sitten minun projekti. Ensin olohuone kuntoon ja siellä kaappien siivous (ei joulun vuoksi ja saadakseni sinne tilaa). Onneksi perjantaina 19.12 pääsin rentoutumaan ystäväni kanssa. Ensin hyvälle ruualle Buena Vistaan ja siitä sitten Dominoon katsomaan Apulantaa!!sen verran myöhään meni reissu, että lauantai meni lepäämiseen... siihen asti kun saman ystävän kanssa lähdettiin Turkuun ja Logomoon. Tällä kertaa antina olikin sitten Jenni Vartiainen!


 
Molemmat keikat olivat niin upeita ja ihania! Ensin niin ROCK kun olla ja voi, sitten herkkää ja kaunista Jenniä.

Eilen sitten päätin ottaa härkää sarvista... alkoi tavarat liikkumaan. Urakkaan upposi eilen aikaa n. 16h - eikä tullut valmiiksi - ihan! Tänään vielä sellainen 4h puristus veikkaisin, siitten saa JOULU tulla ja saatte kuvia minun uusista työtiloistani ja muusta hauskasta ja tuskalla tehdystä!!

Oikein ihanaa viime hetken jouluvalmisteluja...
joulua en itsessään vielä toivota...
siihen on aikaa vielä...

Terveisin

Taru

1 kommentti:

enkulin käsityöt kirjoitti...

OOOHHH MITÄ KEIKKOJA.
Oikein Iloista ja tunnelmallista joulua sinulle ja läheisillesi!♥