20. marraskuuta 2014

Kuulumisia Viime viikonlopulta!

Hei!

Tämä aika vuodesta on sellaista, ettei tämä nainen tiedä missä on vasen ja missä oikea :D mutta kalenterissa on joululoman aloituspäiväksi merkattu 16.12, joten voisi ottaa vaikka päiväkamman käyttöön: 26 päivää siis lomaan! Kuten suurin osa teistä tietää, niin menossa on PartyLite sesonki ja touhuun hurahteneena niitä lähtöjä on runsaasti! Jakamaan iloa ja valoa!

Viime viikonlopun aloitin piipahtamalla kädentaitomessuilla. Minun messuilla olo jäi 2,5 tuntiin, nyt on selvästi havaittavissa minussakin tuote ähkyä. On niin paljon kaikkea ihanaa kotona jota ei ehdi käyttää, joten hirveen isoja ostotarpeita minulla ei ollut.

Ostoksia tein Teippatarhasta, Taavanaiselta ja Klemmarikellarilta. Tonttuja ostin joulupakettiin, mutta niitä ei ole kuvattu!

Viime viikonloppuna pysähdyimme PartyLite kollegoiden kanssa tapaamaan, vaihtamaan kuulumisia, ihastelemaan uutta vuoden 2015 kuvastoa! Teki oikeasti hyvää välillä pysähtyä ja nauttia hyvästä seurasta. Samalla yhtiö myös hieman palkitse parhaita tuloksia ja onneksi minulla on niin upeat asiakkaat ja loistavat konsultit ryhmässäni, joten sain ilon nauttia tästäkin ilosta! Se jos mikä nostaa työmotivaatiota, kun saa kiitos! Tässä hieman kuvia hulinasta - osa on minun ottamia ja osa kollegoiden ja yhtiön (Jessen) ottamia kuvia!

 
 

Ja toki uusi mallistokin on nyt nähty ja 1.1.2015 alkaa uuden kuvaston esittely. Kuvastossa oli muutamia todellisia helmiä. Kurkkaapa mitä kivaa on tulossa...

Mukavia pikkujouluaikoja teille kaikille! Itselläkin kiireen keskellä vielä ainakin 2 pikkujoulut, seuraavaksi askartelijoiden seurassa!


Kiitos kun piipahdit!

Taru

Ei kommentteja: