12. marraskuuta 2014

Huikea Tukholman matka!!

Viime viikonloppu oli taas pala taivasta!

Koko projekti lähti viime keväänä - minä kysyin Lenalta, että ottaako hän minut matkakaverikseen Stockholm Scrapiin marraskuussa. Sopihan se. Siitä porukka lähti kasaantumaan ja tapahtumaa odottellessa selvisi, että on pari muutakin "seuruetta" lähdössä liikkeelle. Minä lähdin perjantain Viking Line Gracella kohti päämäärää. Matkaseuranani oli Lena, Maikkis ja Elina. Laivalla ei tehty muuta kuin syötiin ja nukkumaan. Aamulla oli herätys aikainen, aamupala ja kohti uusia seikkailuja. Matkamme kävi terminaalista hotellimme, joka oli lähellä terminaalia. Jätimme osan tavaroista hotellin säilytykseen.

Hypättiin taxiin ja matka alkoi kohti Stockholm Scrap tapahtumaa. Paikanpäällä nähtii lähes ensimmäisenä upeat tulevat opettajamme Donna Downeyn ja Finnabairin. Kohta pian paikalle saapui myös toinen Suomalaisryhmä eli Sanna ja Karita! Alkoi tällä erää olla ryhmät kasassa.


Klo 9 alkoi ensimmäiset kurssit. Osa meistä meni Donnan kurssille ja osa Finnabairin. Minun ensimmäinen kurssi oli Donnan kurssi: MixedMedia Academy. Siis miten upeaksi ja fantastiseksi opettajaksi Donna paljastui. Osa jo valmiiksi tätä taitajaa - artistia palvoi, mutta nyt palvon minäkin! Upeaa kertakaikkiaan! Tämä työ jäi kesken, mutta taatusti tämä täytyy tehdä myös valmiiksi. Aivan mahtavaa.

Tämä pöytäkunta sai nimekseen Team Finland


Seuraavaksi siirryimme osa porukasta Finnabairin oppiin ja osa jatkoi Donnan parissa. Tässä kohtaa myös ihana Terhi saapui mukaan meidän seuraamme: Daydreamer- kurssille Anian vetämänä. Ania on niin upea opettaja, mahtava persoona, että jo on ilo nauttia hänen seurastaan. Pidin tästä kurssista valtavasti ja taas tuli hyviä vinkkejä esille.
Kun kurssit oli lauantaian ohitse, niin lähdettin Team Finland hakemaan hyvää ravintolaa ja löydettiinkin aivan loistava Kreikkalainen ravintola. Upea palvelu, suussa sulavaa herkullista ruokaa ja tämä ravintola oli kyllä aivan ihanan kodikas. Sitten nopsaan hotellille ja pää tyynyyn. Mä taisin nukahtaa kun napilla painamalla, jos Lenan sanoja uskotaan. Mutta ihan kivat ja pitkät unet saatiin.

Donnan "the book" oli myös nähtävillä. UPea luomus.

Klo 9.00 alkoi taas sunnuntaina viimeinen kurssi. Ja jos kaikki oli ollut tähän asti upeaa, niin nyt vasta ns. taivas repesi! Tämä reissun viimeinen kurssi: Paint like an Artist! Oli jotain aivan tajunnan räjäyttävän mahtavaa. Kun suljen silmäni, niin olen heti siellä samassa tilassa, sen flow tunteen vietävänä... siis se fiilis, se tunnelma... vitsi että mikä kokemus. Opettajaakaan ei voi yhtään liikaa ylistää. En todellakaan ihmettele, että on niin suosittu. Minä täällä nyt vaan mietin, että mistä saan rahat kasaan, jos osallistuisin hänen 48 viikon nettikurssille! No antaa katsoa!! WAU!!

Kurssit kun oli ohitse, niin kyllä siitä vaan kovasti haikea olo tuli. Sofia oli upeasti hoitanut järjestelyt ja koko reissuhan kurssien osalta päättyi siihen, että aloitimme suunnittelut kohti seuraavaa reissua... oih!! Kyllä mä niin haluisin... pidetään peukkuja, että suunnitelmat toteutuu!


Tässä vaiheessa me sanottiin hei heit Sannalle ja Karitalle, he lähtivät lentäen heti Suomeen. Piipahdimme hotellille ja sanoimme Elinalle hei heit, sillä hän jatkoi lomailua vielä Ruotsissa. Minä, Maikkis ja Lena mentiin vielä pyörähtämään keskustassa ja syömään. Taas huomattiin olevamme Kreikkalaisessa ravintolassa. Valinta oli taas pettämötän: upeaa ruokaa, ehkä muuten hieman "kankeampi" paikka.

Illalla hypättiin Viking LIne Amorellaan ja aloitettiin matka kohti kotia. Maanantai aamuan saavuttiin Turkuun ja Lena lähti suoraan töihin, Maikkis ajelemaan kotiin kuten minäkin. Reissu oli kyllä niin mahtava ja jokaisen hetken, euron ja fiiliksen arvoinen.

Kiitos upeat matkakaverit - näillä muistoilla ja elämyksillä, jos millä kestää tässä syksyn tummassa pimeydessä!

Halauksin,
                   Taru

7 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

Ihanaa, että oli ihanaa....mut kuten olen sanonut mä haluun kans...joten pitääpä katsoa linkki jonka Lena jo laittoi. Donnan nettikurssikin kiinnostaisi. Yks kurssi mulla olikin siinä Mixed media classesissa.

Kaisa kirjoitti...

Minä kans!

Heli kirjoitti...

kuvia töistä =) vaatii

Piia kirjoitti...

Voi - varmasti ihan mielettömän upea reissu <3 Mulla polttelee Pariisin kurssit taas keväälle - tahtois ainaki Finnabairin ja Ali Edwardsin kursseille siellä - ja tietty ranskan oman Tim Holtzin eli Alexis Taupetin kurssille <3 Ei auta kuin tahkota joulukortteja urakalla, jotta saa reissukassaa kokoon jo nyt ;) Askartelumatkailu on ihan sitä parhautta <3

Taru Jehkonen kirjoitti...

Kuvia töistä tulee, kunhan ehditään kuvata ja muokata kuvia!

Maikkis kirjoitti...

Kiitos Taru ♡ ja muut matkakumppanit. Oli kyllä iiiiiiihan mahtis reissu. Teksti oli kuin miun suusta ♡ seuraavaa reissua haaveillessa ♡

Sofia kirjoitti...

Beautiful pictures!
It was a honor to host you all wonderful finish ladies!

Team Finland rocks!

Love
Sofia