21. lokakuuta 2014

CSI 144 - rippikuvani

Hello Everyone!

Viikonloppuna oli monta mahdollisuutta viettää upeaa askarteluntäyteistä päivää ... matkani vei tällä kertaa Järvenpäähän. Upea päivä skräpätä naisten kera - Terhi ja Riikka heitti haasteen, että skräpätään Veeran vaikutteista. Siinä vaiheessa edessäni oli CSI haaste tälle viikolle, joten ei muuta kuin tuumasta toimeen. 

The weekend was a chance to spend many wonderful craft-filled days ... my journey took this time to Järvenpää. Great day to scrap with women - Terhi and Riikka threw a challenge that we scrapbooking with Veera´s influences. At that point in front of me was the CSI challenge this week, so there is no choice but to turn ideas into action.

CSI haaste 144 tällä viikolla on

CSI challenge 144 on this week is...


ja minun tulkintani näkyy tässä...

my version is this..
 

ja jos jotain oleellista unohtui, niin onneksi Veera oli vieressä neuvomassa!
Tämä oli kyllä hauskaa ja Veeran tyyli on kyllä niin ihanan selkeä ja raikas!

Tätä tehdessä unohdin otsikon, mutta ei se tässä sivussa haittaa, kun lyhyt on tarinointikin. Kuva on todella toukokuulta 1983 jolloin minä vietin konfirmaatiopäivää. Ja asuksi en hyväksynyt valkoista...!

 and if something essential was forgotten, so fortunately Veera was next to the advise!
This was certainly a fun and Veera's style is yes so wonderfully clear and crisp!

This is when making I forgot the title, but it's here on the side of harm, when the short is a journaling. The picture is actually from May 1983
when I spent confirmation date. And the outfit does not have to be a traditional white ...!


Evidence
 phrase stickers /sanonta tarra
metal / metalli
clips / klipsi

Testimony
Use a Journaling spot / käytä tarinointi spottia.
 


ps. kuvatessa tausta muuttui kellertäväksi, vaikka on oikeasti puhtaan valkoinen. ei onnistunut kuvan muokkausessa sen muuttaminen puhtaan valkoiseksi.

When he described the background became yellowish, even though it is actually pure white. not successful image-editing it into a pure white.

Kiitos kun piipahdit!
Thanks your visit!

Jehkotar


1 kommentti:

Terhi Koskinen kirjoitti...

Eikä siitä mitään otsikkoa puutu, näyttää paljon paremmalta juuri noin kuin se on kuin niin että olisi lisänä kasa tekstiä. Mielettömän hieno. Mä tykkään! Simppeli ja Veeramainen, silti ihan sinun itsesi näköinen :) *puspus*