15. heinäkuuta 2014

Erilainen blogihyppely!

Sain Maikkikselta haasteen, tällaisen hauskan vähän erilaisemman Blogihyppelyhaasteen! Tämä lämmitti mieltä ja ilolla osallistuin mukaan!
 
Kun minut on nyt haastettu, niin haaste jatkuu näin: minun on tarkoitus vastata muutamiin kysymyksiin liittyen omaan tekemiseeni ja antaa kysymysten mennä kolmelle seuraavalle skräppääjälle. Nämä haastetut tekevät sitten saman viikon päästä eli 22.7.2014 vastaavat kysymyksiin ja haastavat seuraavat kolme jne viikon välein eteenpäin :D


Haasteen englanitilainen versio löytyy täältä: Papierstaun Sannalta , Maikkis oli ihana ja käänti tämän Suomeksi!

1. Minkä parissa työskentelen tällä hetkellä?
Teen tällä hetkellä kavereiden kanssa pystyyn pistettyä haasteringin hommia. Yksi haasteisivu on nyt työn alle loppuvaan Skräppää samoista materiaaleista rinkiin. Samalla sivussa suunnittelen ensi maanantain kurssi kurssiohjelmaan! Ja tietysti sinne mallityötä!


2. Kuinka kauan luon yhtä tuotosta?
Eroja on, mutta yleensä teen kaiken aina heti valmiiksi, kun skräpätään. Olisiko totuus tunnista kolmeen, riippuen työmäärästä, keskeytyksistä yms :D Ei tule yleensä kotona kelloon katsottua.

3. Lempi tekniikkani joita käytän tällä hetkellä?
Kyllä se taitaa olla yksinkertaisuudella leimaamisen, musteiden, värien ja skräppäämisen yhdistäminen. Värit voi tulla maaleista, misteistä, musteista, kuvista, papereista.

4. Kuinka minun kirjoitus/luomisprosessini etenee?
Eniten skräppään haasteiden innostamana. Mutta oli minut skräppäämään haaste tai fiilis, niin tärkein alkaa kuitenkin valokuvasta. Ensin valitaan valokuva tai ensin tulee kuva, joka antaa fiiliksen skräppäämiseen. Siitä alan etsimään ajatusta, asetteluja, materiaaleja... ja tämän jälkeen on yleensä 2 polkua: joko lähden taustan tekemisestä... sen teen sen valmiiksi ja sitten keskityn kokoamiseen. Tai kokoa ensin kuvan taakse irallisena kokonaisuuden ja lähden sitä sen jälkeen sitomaan taustaan. Lempitekniikkaani käyttäen sivu lähtee rakentumaan aina taustan tuunailusta. Niin ja vaikka pidän kirjoittamisesta, niin sivuissa minulla jää tarinointi aina sivuosaan, joskus se vaan jää pois!

5. Kuinka innostun ja kuinka pysyn inspiroituneena?
Innostun eniten kuvista - varsinkin itse ottamista kuvista. Toinen inspiraation lähde on tunnetila. Oma olotila ja kellonaika. LUovuus ja innostuneisuus on suurimmillaan klo 20-03 välillä vuorokaudessa. Talvella erittäin epäkäytännöllistä, mutta kesällä ei haittaa. Pystyin inspiroituneena siten parhaiten, että en piilota työkaluja. Kaikki on heti valmiina kun sitlä tuntuu... voi tuosta vaan tarttua hommiin, mitään ei tarvitse siivota piiloon jne.. Mahdollistaa sene 10min pikahetkenkin hyödyntämisen. 

6. Millainen on minun tyylini?
Ennenkaikkea yksinkertainen. Kerroksillinen. Vahvat värit. Uskollinen. Kokeileva. Suttaava.

ja haastan sitten seuraavat tyypit jatkamaan 22.7.2014 blogihyppelyä vastaavasti eteenpäin:


Maissi / Maissin Askartelusoppi
Minun ja Maissin askartelututtavuus on jo pitkä! Niin pitkä lähdes kun se minulla on mahdollista. Olen ihan ensimmäisten blogien joukossa löytänyt Maissin blogin ja kävin siellä päivittäin ihastelemassa upeita raikkaista värikkäitä töitä. Melko pian tutustuimme Rauman blogitapaamisten kautta myös livenä ja yhteyden pito on siitä asti pysynyt. Huhtikuussa 2009 aloitin ensimmäisen suomenkielisen haastesivuston kortintekijöille ja Maissi oli etuoikeutettuna siellä dt-tiimissä mukana heti alusta asti. Meillä jotenkin aina juttua piisaa ja vaikka olemme tänä päivänä tavallaan hyvin vastakkaisia tekijöitä (lopputuloksia kun vertaa), niin kyllä meidän mieltymyksistä löytyy myös paljon samaa. Maissi on aina motivoinut minua kokeilemaan kaikkea uutta ja aivan upeana persoonana todellinen helmi! Maissin blogissa tämä hyppely jatkuu 22.7. - tässä suora linkki Maissin sivuille!

Lena Holström / Bruksflican
Tutustuin Lenaan ensimmäisen kerran keväällä 2013 pitämälläni mixed media kurssilla. Tuntui, että meillä synkkasi heti jutuissa ja olemme sen jälkeen aktiivisesti seuranneet toistemme askarteluja Facebookin sivuilla. Tänä vuonna Lena perusti oman bloginsa ja siellä voitte tututusta Lenan ihanan persoonalliseen tyylin tehdä töitä. Lena on upea kokeileva, innostunut nainen, joka on oikea hyötykäytön mestari. Upeaa kädenjälkeä. Jos aloitimme niin, että minä olin opettajan, niin kyllä minä seuraan Lenan tekemisiä täysin oppimielessä nykyään. Ja jatkossa tulemme tekemään oppimismatkoja yhdessä maailmalle! Lenan upeasta blogista katso jatkoa 22.7. - tässä suora linkki Lenan sivuilla!

1 kommentti:

Lena Holmström kirjoitti...

Kaunis kiitos Taru sanoistasi. Olen ihan otettu niistä. Sinä sait tämän alulle sen eka kurssin aikana. Onnekseni lähdin Raumalle.