26. kesäkuuta 2014

SSM vaihto kesällä ryhmä 1 / vko 1

Heippa kaikille!

Viimeiset 2vko on mennyt ihme sumussa.... valmiita töitä on - ei nyt valtavasti mutta olisi kuitenkin. Mutta tää blogin päivittäminen on tuntunut jotenkin tuskaisen vaikealta! Välillä se on tälläistä.

No nyt mulla alkaa 2,5vkon loma lapsista. Sain kaikki tälle sekunnille asti valmiiksi ehdottomasti saatavat hommat valmiiksi ja nyt sitten on aikaa omille jutuille vielä enemmän. Ajattelin aloittaa tämän vapauden ensin ajatelemalla blogia, sitten kutsumalla vieraita minun PartyLite poistomyyntiin ja sitten tilaustyövalmiiksi. sen jälkeen on paljon kaikkea kivaa suunnitteilla liittyen vapaaseen ja askarteluun. ohessa välillä joku työkeikka, mutta ilman stressiä!

Pistettiin vielä kaksi Skräppäää Samoista Materiaaleista (SSM-vaihto) vaihtoa käyntiin vielä kesäksi, ja menossa minulla ryhmä 1 ja ryhmä 2. Tällä viikolla molemmissa ryhmissä on aika julkaista ekan viikon työt ja silloinhan on vuorossa mun lähettämät materiaalit. Aloitan töiden esittelyn nyt ryhmällä 1.

Ryhmässä 1 on mukana itseni lisäksi Ansku, Kaisa ja Tiina
Ihana iloinen herskyvä porukka!! Tykkään!

Ekan paketin kokosin tosiaan minä kaikille ja sen sisältö oli tämän näköinen


Ja niistä minä sain tehtyä leiskan:


Vaihdossahan sai käyttää myös muita materiaaleja, mutta pääpiste pitää olla paketin materiaaleissa.
Taustalle omista valitsin mustan ja punavalkoisen kuviopaperin. Sitten ressattiin ja kunnolla. Kerroksittain sitten mustalla pohjustaen ihania colorhillsin papereita, joita olisin laittanut tähän vaihtoon kaikille. Tällä kertaa päätin jättää leimat rauhaan. 

Tässä paketissa oli myös minun tavoilleni poikkeusellisesti myös paljon stanssattuja juttuja: sulat, auringot, silmälaseja ja hello-teksti. Niitä piti ehdottomasti käyttää, auringot ja sulat tuunasin mustein, maalein ja leimoin. Loputkin koristeet paikalleen ja valmista syntyi!Tuossa odottaa jo paketti Anskulta tekijäänsä!! Seuraavan haasteen pariin siis seuraavaksi!

Kiitos kun piipahdit!

Jehkotar

3 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

Tää on upea, punamusta tausta sopii hyvin.

Kaisa kirjoitti...

Hieno!

Tiina kirjoitti...

Ihana, tykkään noista mustista taustoista paperien takana.