28. kesäkuuta 2014

CSI 129 - last week of June Special Investigator

Hello!

Kesäkuun viimeinen haaste # 129 on menossa ja samalla tämä on viimeinen haaste tässä upeassa mahdollisuudessa olla Special Investigator. Olen tykännyt tehtävästä paljon! Onneksi haasteet jatkuu edelleen, joka viikko on ilo osallistua CSI haasteeseen!

June, the final challenge # 129 is going and at the same time this is the last challenge in this fabulous opportunity to be Special Investigator. I liked the task much more! Fortunately, the challenges are ongoing, every week is a pleasure to participate in the CSI challenge!

Tämän kerran Casefile on tässä!
 This time Case File is here!


Minun työni tässä haasteessa on ...


Tausta näyttää paljon oranssin värisemmältä, mitä on. Oikeasti väri on enemmän keltainen.

Tuttuun tapaan repisin eli ressasin reunoja. Ompelin valmiin kuviopaperin mustaan kartonkiin. pinosin ja ressaisin kuvan kartonkin kanssa ja ompelin ne yhteen. 
Sitten hieman mistiä ja maalia taustaan, saadakseen esille haasteen sävyjä.

Sitten teksti - tarina kertoo minun ensimmäisestä kerrasta Starbuckissa. Suomessa kun näitä ei ole kuin se 2 paikkaa, niin se tapahtui USA:ssa tammikuussa Anaheimin matkalla.
Koristeita, pieniä tekstitarroja... pidin sivun kuitenkin hyvin yksinkertaisena.

Background looks like a lot of orange color what is. The color is much more yellow.

As usual, I'd rip the edges of distressing. I sewed the finished pattern paper into the black board. I put layers and distressing photo
with a cardboard and sewed them together.
Then, a little mist and paint the background, in order to get up the challenge of colors.

Then the text - the story is about my first vintage Starbuck. In Finland, when this is not like it 2 places, so it happened in the U.S. in January to Anaheim on the way.

Decorations, small text labels ... I liked the page, however, very simple.


Evidence
flowers
stitching

Testimony
Dokument a mealKiitos kun kävit! Thanks for your visit!

Jehkotar

2 kommenttia:

Minna Enqvist kirjoitti...

Hieno työ, eikä vähiten siksi, että se tuo mieleen niin paljon hienoja muistoja! Ulkomailla tulee usein haettua kahvit Starbucksista kun siellä on vielä ilmainen wifikin, sen lisäksi, että kahvi on tasalaatuista :)

Elina Strömberg kirjoitti...

Tosi meheviä värejä ja hienoja tekstuureja - tykkään tosi paljon! Kuvan olet käsitellyt tosi kekseliäällä tavalla - tämä juttu menee nyt kyllä skräpistettäväksi ;)