23. kesäkuuta 2013

Skräppihetket haaste # 11 Ompeleet

Hei!!

Torstaina juhannuksen alla ilmeistyi uusin Skräppihetket haaste!
Tule mukaan osallistumaan!


On Thursday published Skräppihetket latest challenge!
Join to participate!


Tämän kerran haasteenon tehtä OMPELEITA!
Ompeleet voit tehdä ompelukoneella, käsin tai vaikka ihan feikki ompeleita!
Mikä sinusta tuntuu parhaalta ratkaisulta!

This time the challenge uncle task STITCHES!
The stitches you can do with the sewing machine, hand or even just fake stitches!
What do you feel the best solution!


Minun tulkintani haasteesta on tässä!
 My interpretation of the challenge is here!Kissani Minttu seisoo usein kuin Magnusti, mutta harvoin antaa siitä ottaa kuvaa. Ja kun kerrankin se onnistui, niin siitä oli pakko skräpätä!

Kuviopaperi on valmis. Sinne olen pohjalle hieman mistaillut vihreää, sekä taustalle on laitettu kakkupaperi, jonka olen myös mistaillut vihreän väriseksi!

Sitten kuvat on liimattu valkoiselle kartonkille keskeltä ja raunoille on tehty tikkauksia käsin! Reunoja on myös ressattu!

Laitoin vihertävän lehtiköynnöksene kankaasta koristeeksi (Maya Roadin tuote), leikekuvia lehdistä, perhosista, nappeja, rintanappeja, omepulnakaa, otsakkeen! 


My cat Minttu stands often as Magnusti, but rarely give it to take a picture. And for once, it worked, so it was forced to scrap! 

Pattern paper is complete. There I am on the bottom of a mistaillut green, and the background cake-paper, which I also mistaillut green color!

Then, the images are glued to the board with a white center and the rubble has been made for hand-stitching! The edges is also distressing!

I put a greenish
leaf grafts of fabric for decoration (Maya Road product), clip art, leaves, butterflies, buttons, badges, , sewing thread, tittle!Ei kommentteja: