1. toukokuuta 2013

CSI # 69 - minun ensimmäinen osallistumine! My first time!

Otin tänään osaa ensimmäistä kertaa CSI haasteeseen. Olen siitä monesti haaveillut - ne on todella mielenkiintoisia! Ja viime viikolla piti jo osallistua (matskut keräsin valmiiksi), mutta sitten aikataulut petti. Toki aion senkin haasteen tehdä joku päivä valmiiksi.

Tätä oli oikeesti hauska tehdä, vaikka hetkeksi jäin jumiin tuohon kohtaan nimeltä "the Testimony". Mutta hyvin se lopulta meni. Eikä materiaalien värejäkään ollut vaikea löytää loppujen lopuksi!

Paperiliittimen Riikka on meidän iloksemme tehnyt sinne jopa ohjeet, miten päästä mukaan CSI yhteisöön ja osallistua haasteisiin! Ne ohjeet löydät täältä!!

Tämän kertainen haaste nro 69 oli tälläinen:


Minä lähdin rakentamaan leiskaa tästä kissastani!
I make layout of my cat name ZOrro!

Olen monesti ihastellut tyyliä kun alle jätetään kartonki, päälle toinen ja reunat revitään rajusti. VIimeksi IS-viikonlopussa mietin ja katselein upeita Karitan tekemiä leiskoja siitä tuli mieleen itsekin sitä tekniikkaa hieman kokeilla. Otin tästä vaiheesta erikseen kuvankin:

I was admire some layout where is really torn paper on another craft. It try make that:


Yhdenä värinä oli vaalean kartonkin sävy (vaalea kerma kävisi minusta kyllä kanssa) ja toisena päävärinä päätin käyttää tummaa Navy sävyistä sinista ja sitä pistin tuonne taustalle. Vaaleaan kuviopaperiin käytin ja siihen leimasin navy-musteella roiskeita. Mysö pieni wash it-teippi on tässä.

On this photo you can see, what I was do for my background. Light pattern paper, I stamp some spatters and tear all around! And glue it for darkness craft.


Tässä on valmis työni! Tässä näet, että taustaan olen sitten vielä kahta sävyä mustetta levittänyt maskin läpi (punaista ja tumman sinistä). Sävyyn sopivista papereista olen koonnut kuvan taakse oman lajitelmansa papereista. Siellä toistuu tarpeelliset värit eli punainen, harmaa ja vaalea turkoosi. Harmaa oli nyt pääasiassa tuossa osissa papereissa ja hieman tummana noissa teipeissä!

This is my ready layout. I was use ink with mask. All different piece of paper - red, grey and ligh turguoise.

Leiskani nimi on OLET IHANA - ja tarina kertoo 10 ihana asiaa alaotsakkeen alla " olet ihana, koska... " Käytin Todistuksesta siis kohtaa: tee top 10 lista! Näytöistä piti valita vähintään 2 ja minä valitsin metallin ja raidat. Raidat on kuviopapereissa ja koristeissa on metalleja. NIin rattaissa (sain nämä rattaa Taavalta kokeiltavaksi IS:Ssä....), haaraniiteissä kun muussakin.

Name of my layout is "you are lovely"! I use a testimony "write a top 10 list" and my topic is "you are lovely, because....". I use metal and stripes for The Evidence.
Toivottavasti tekin innostutte kokeilemaan. Tämä oli oikeasti hauskaa!

That is great challenge. I will take part again!!

Jehkotar

1 kommentti:

Riikka Kovasin kirjoitti...

Hienoa, että osallistut! Hirmu hieno sivukin - tuo tausta on todella kaunis :)