7. huhtikuuta 2013

ihana ihana RaumaSkräppi oli tänään!!

Tämä päivä oli kuin yksi päivä taivaassa tai upea itsensä hemmottelupäivä!

Syksyllä teki niin aina mieli kaikkiin Riikkaan ja Emmon kursseille, että päätimme tempaista ja järjestää kurssipäivän Raumalla. Ja nyt se odotus aika meni jo ja kursseista saatiin nauttia tänään.

Aloitimme ensin klo 11.00 Paperiliittimen Riikkaan kurssilla Washimini eli tehtiin pieni minialbumi, jossa käytettiin... metreittän Washiteippejä! Silti todettiin, että uusia teippejä on pakko päästä ostamaan... :D Todella upeita ideoita - osa sellaisia hyvinkin simppeleitä joita ei  olisi tullut mieleen tehdä itse, mutta tosi iisi tehdä - niin koristella sivuja kuin tehdä koristeita. Kirjan valmiiksi teko jäi kotiin tehtäväksi, mutta paljon ihanaa saatiin valmiiksi...


 
Sitten pidettiin ruokatauko ja sen jälkeen oli aika uuden kurssin. Pari kurssilaista vaihtui, mutta suurin osa oli samaa jengiä koko päivän!Klo 15.00 alkoi Emmon kurssi Mixed Media! Tämä oli todella hyppy tuntemattomaan, mutta aivan ihanan upeaa ahaa - elämystä, pettymystä, uutta yritystä ja vielä kerran tuunausta. Mahtavia töitä syntyi - osa päätti tehdä muutoksia kotona tai tehdä loppuun. Mutta upeaa kädentaitoa oli nähtävillä!


Mixed media kurssilla sain valmiiksi oman työni.
ensin olin vähän, että ei tää nyt...

mutta mitä enemmän sitä katson sitä enemmän siitä tykkään...
ja hei se oli ensimmäinen työ... 
Tää oli niin kivaa, että pitää kokeilla uudelleen, jo ehkä tänään! :D


9 kommenttia:

Karita kirjoitti...

Kyllä on upea mestariteos!! Ja eiks olekin mukavaa sotkea ja plärätä oikein luvan kanssa :) Nyt kun oot saanut kipinän, niin minä jään innolla odottelemaan lisää töitä nähtäväksi :)

Minna kirjoitti...

Upea papukaijataulu:)

Arja L kirjoitti...

Sun tauluas kehuskelinkin jo fb:ssa, mutta edelleenkin olen samaa mieltä, että on hieno ja niin sinua itseäsi:)
Aivan ihanaa oli olla mukana ja tuota tuota...tilailin pienen kasan teippejä eilen illalla :D Tänään varmaan saan oman tauluni viimeisteltyä ja laittelen sitten blogiin.
Ottamani kuvat ovat vielä kamerassa,mutta sallinet, että nappaan tästä sinulta tuon kuvan Anskusta ja minusta.

Anne-Marie kirjoitti...

Toi on todella upea, papukaijan varjostus sopii hienosti ja tuo sen tavallaan irti pohjasta. TYKKÄÄN. Yllättäin omakin miellyttää:) lisää tekis mieli tehdä. Itseasiassa se Emmon esimerkki sydäntaulu kummittelee mielessä,oli niin oma visio toteutuksessa että päätin tehdä sen sydäntaulun tyylisen kotona.

A-L kirjoitti...

Voi, miten ihana!

Taru Jehkonen kirjoitti...

Mulla mielessä visaalisoituu jo aurinkotaulua ja puutaulu... hym... ehkä ne tästä.. aion sallia itselleni noidne hitaan tekemisen... aina sen verran kun syntyy... sitten tauko jne... AUrinkotaulun ensimmäinen maalikerros tuli jo....

Riikka Kovasin kirjoitti...

Suurkiitos sinulle! Oli todella mukava käydä Raumalla :)

Mahtava, että innostuit mixed mediasta ihan täysillä - jään odottamaan jatkoa!

Minna Kristiina kirjoitti...

Tolla tyylillä tulis varmaa nii mageita tauluja!

Sari K. kirjoitti...

Tosi hieno taulu, ihan "sun näköinen"
Ja kiitos vielä kerran kurssijärjestelyistä. Kivaa oli!

ps. Kruunu-canvakseni kuvat ovat nyt blogissa.