17. huhtikuuta 2013

Emmon kurssin tuotos!

Jaaha - täällä on viimeiset 2 päivää mietitty vain kassien pakkausta - otanko tuon vai tuon. Otan tuon, eiku otankin tuon... en mä otakaan tuota... olohuoneen nurkassa on epämääräinen kasa kamaa, joka vaihtaa kokoonpanoaan tasaisesti. Eilisellä puhelinsoitossa tajusin (tai sanotaanko, että sisäistin) sen, että olen 3 workshopissa. Tarkoittaa sitä, että käytönnössä minä ehdin omiani askarrella vain lauantaina (jolloin vain yksi workshop). Joten nyt olenkin tuota vuorta sitten himmannut ja hieman jalostanut tehtäviä juttuja...

Viime viikolla tuli myös skräpättyä kotona...


Olen ollut taas osallisena Emmon nettikurssiin. Tällä kertaa ihan Skräppäyksen alkeet kurssista on kyse. Mutta hyviä ideoita, vinkkejä ja ahaa elämyksiä tullut niin sijoitteluun, värien asetteluun, journaleihin sun muuhun. Kurssille oli mahdollista ostaa myös kitti. Ostin sen, mutta en käyttänyt tässä työssä sitä. Työssä oli ideana opetella käyttämään paperisilppuja kuvan takana ja tuomaan syvyyttä & kerroksellisuutta!

Taustapaperi oli omasta varastostani. Tuon paperin värimaialma oli niin meidän Zorron turkin värityksiin sopiva, joten se oli pakko valita taustakuvaksi. Mutta jotta ei olisi kokonaisuus olut ihan niin levoton, niin piti hieman gessoa vetää osalle aluetta!

Silppulaatikosta kain paperijämiä tuohon värimaailmaan sopivaksi ja eiku niitä pilkkomaan ja liimailemaan kuvan taaksen. Kuvan olen myös kehystänyt mustalla.


Jemmassa oli myös hyvin väreihin sopivat vihreät ystäväni virkkaamat kukkaset!
Pitsikukkast on liimattu gel mediumilla kiinni.
Nyt on ja pysyy!

Kurssilla on tehtävänä 5 leiskaa ja niistä on osa valmiina.. pari pitää vielä tehdä...

4 kommenttia:

Arja L kirjoitti...

Upee toi taustapaperi!!!
Ja Zorro...pus pus <3

Riikka Kovasin kirjoitti...

Gesso rauhoittaa mukavasti tuon kuvan ympäristön ja vie katseen heti sinne. Kauniit sävyt ja niin suloinen kissa! <3

Taru Jehkonen kirjoitti...

nyt kun se kuva on tuossa, niin kaipaan sinne roiskeita... mutta kun päätin, että tässä en käytä mistejä sun muista :D

kiala kirjoitti...

Hieno sivu ja kuvassa on samaa intensiteettiä kuin nimessä!