10. maaliskuuta 2013

Leimailutaivas tuli taas koettua!

Eilen aamulla starttasimme iloisen askarteluporukan kanssa kohti MAsalaa Raumanlta linja-autolla. Autossa oli 24 naista lopulta kun perille pääsimme ja päivä oli rento, hauska ja ikimuistoinen - jälleen!

Perillä oltiin heti klo 11 ja nautiskeltiin kauppojen tarjonnasta aina klo 11!

Myönnän rehellisesti että tänä vuonna en käynyt yhdessäkään helmikojussa - nyt on nuo korujen teot mulla niin minimissään (korutarvikkeet pahvilaatikossa varaston perällä olleet jo 6kk), että sopikin ohittaa.

Mutta ne paperikaupat ne kaupat .... ai ai...

ostin mitä mieleen pälkähti... mitään ostolistaa ei ollut...

 Tätä pitää nyt päästä kokeilemaan... nyt sain alkohimusteissa orannssi, keltaista ja vahvempaa sinistä... jee
 ekan paketin ever ostin näitä yhden... tie mihin ja koska käytän...
 ja näitä löytyy nykyään tosi monesta työstä...

ostin leimoja - niin miesmäisiä, kuin kukkasia ja tietysti tekstejä, koska Doris ja Dieter olivat paikalla! Papereista kuviollisena ostin vain 12 tuumaisia - nykyään kun tulee skräpättyäkin paljon!
Yksivärisiä kartonkeja ostin kanssa kivan nipun! Ja joku kangaspaperilehtiökin tuli hankittua!

Lisäksi hankin mistejä lisää, (voiko niitä olla edes liikaa???), parit mustetyynytkin, metallikoristeita, Patinointi ainetta Paperilohikäärmeestä, kohojauheita... ja kaikkea kivaa mitä teki mieli!!

Ihmisiä tuntuu aina kiinnostavan, että oliko mulla budjetti?? PItikö Budjetti?!
Ei ollut budjettiä, oli vain ajatus - rahaa jäi, korttia ei käytetty, mutta ajatus ei pitänyt!
Mutta ihan sama - Leimailutaivas on vain kerran vuodessa!

Napsin minä sieltä muutaman kuvankin... ja päätin hieman leikkiä Emmon kurssin jälkimaininkeissakin myös... Muista tunnelmakuvia
Tässä väsyneet jo kotimatkalla!

AIkanaan kun kuulimme, että Helin ihana kauppa Paperinauha vaihtaa omistajaansa, niin meille tuli surupuseroon! Olemme monet askartelijat käyneet tämä matkaa Helin kanssa yhdessä. Muistan niin se ajan kun kauppa on uuden uusi ja Heli oli Rauman alkuaikojen blogitapaamisessa mukana... sen jälkeen on tapahtunut paljon - on käyty kaupassa vierailulla, on oltu yhteisiä tapahtumia, messuja, tapaamisia jne... vain ja ainoastaan rakkaita muistoja!

Joukko askartelijoita (jätti kiitos idean alkuunpainijoille) päätti kiittää Helia kuluneesta ajasta ja SannaS toimi koordinaattorina korttien kokoamisessa - Leimailutaivas oli oiva hetki kiittää Helia..

Tässä kohtaa joukko askarttelijoita hiipi pahaa aavistamattoman Helin selän taakse!Tässä on yllätys käynnistetty ja tilanteesta tuli hyvin tunteita nostattava - mutta kuten Helikin totesi, että pian taas nähdään - nyt hän on meidän mukana toisena askartelijana!! Muistamista oli tekemässä paljon enemmän porukkaa, mitä kuvasta näkyy. Kaikki eivät vaan pääseet paikalle erinäisistä syistä - kiitos vielä Heli!

Jaaha - nyt olisi sitten hyvä hetki huokaista - tutkia ostoksia, ottaa niitä ihan käyttöönkin!

ja voisi vaikka käydä hakemassa päiväkamman....

siis Intohimona Skräppäykseen on enää 40 yötä!

Nähdäänhän siellä!

Jehkotar
1 kommentti:

Maaret kirjoitti...

Kivoja ostoksia, mahtavia tilannekuvia, kiitos seurastasi, olihan meillä taas mukavaa :)