6. tammikuuta 2013

Promarkerit ojennykseen ja väritelty!

Promarkereiden kanssa aloin leikkimään eilen illala. Mitään fiksumpaa ei tällä räkäisellä päällä jaksaut tehdä. Eilisen värittelyn päätteeksi totesin, että penaalit on järjesteltävä uudelleen (ovat kausivärit olleet toimettomana, kun en ole "soluttanut" niitä muiden tussien joukkoon! Tähän asti olen kasannut 5 penaalia kun värittelen. 1 ollut kausivärit ja yhdessä "ylijäämät", joilla ei niin paljon käyttöä. Nyt lajittelen ne uudelleen ja nyt on pinottava kaikki 7 tuohon värityksiä varten. Mutta ei ne mua stressaa... sillä mulla on oma järjestelmä. Kuka on mua nähnyt jossain Promarker penaalien kanssa, niin tietääkin jo mistä kyse. Mutta nyt nekin pisti pistää uusiksi!


Mä tulostin tietokoneella ns. nimilaput penaaleille. Niistä selviää omistajan nimi, penaalin sisältö ja numero sekä VÄRIT! Sen jälkeen myös vetelin tussilla jotain värejä kyseisistä penaaleiseta päälle. Sitten leikkasin suikaleet sopiviksi. Laminoin ne ja täsmä leikkasin. reikät päätyihin big bitella ja eyeletit niihin. Sitten nauhalla kiinni vetoketjun lenkkiin. toimii samalla vetopalana ja värikoodina! Näin on löytäminen helpompaa!!
Näin siis sopivat tussit löytyy helposti tuosta kun ovat pinossa... Hyllyssä ne on mulla noin pinossa, mutta kun värittelen, niin ne on auki kuin kirja. On kaksi pinoa ja niistä valitsen sitten aina sopivan auki tähän pöydälle kun väritin. Joskus ajattelin että onko vaikeaa... no ei ole! toimii tosi hyvin ja pysyvät järjestyksessä. Penaalseissa ovat vielä ns. sävyriveissä, eli periaatteessa pitäisi pystyä värittämään ilman värikarttaakin!

Eilen innoistuin sitten värittelemään tuota ihanaa Magnolian uutta leimaan joku juuri saapui postista. PItkästä aikaa aivan syötävän ihana leimasin Magnolialta. PIdän toki muistakin, mutta tässä on jota extra kivaa!


Kuvan Tilda on väritelty seuraavasti (vaaleimmasta tummimpaan):

Hiukset - daffodil Bloom, gold, mustard
Kasvot - blush, oatmeal, soft peach
Sydän + nauha - red, berry red, crimson
Vaate - lime zest. lime green, lime twist

Leimakuva on kiinnitetty tarrapaloin pohjaan. 
Paperit kaikki samasta lehtiöstä eri sivuja ja puolia!
Punaista nautaa eteen ja kuumaliimalla kiinnitetty muhkea rusetti päälle
Valkoiselle kartonkille tehty "juliste", johon leimattu teksti joka Technique TUesdayn leimasetistä "Cute".
Siihen päälle vetänyt pari vetoa Distress Markersilla ja vesisiveltimellä se väri leviäksi.
Olen halunnut saada aikaiseksi sellaisen hieman graffitimaisen sutaisun.Olisiko tämä nyt vuoden ensimmäinen ystävänpäiväkortti!

Ei muuta kuin mukavaa viikonlopun jatkoja!

Mulla alkaa huomenna sitten työt. 
6-15.1 on 10 päivää joka sisältää 16 esittelyä. 
Joten kiirettu tulee pitämään seuraavan ajan!

Mutta jos haluat nähdä toisenkin promarkers työn väritietoineen, 
niin tule piipahtamaan huomennakin iltapäivällä. 
 Ajastan sinne toisen kortin!

Nyt mä lähden sängyn pohjalle upean Tess Gerrisenin kirjan kanssa!

Jehkotar

1 kommentti:

Riikka kirjoitti...

Ihanan järjestelmällistä ja kaunis tuo kortti! Yleensä en Tildoista tykkää, mutta tuo on kyllä söpö leima :)