23. joulukuuta 2012

Puulaatikon kannen tuunaus pukin konttiin!

Hei!

Eilen aamulla mietin pääni puhki, että mitä laitan n. 90v mummuni joulupakettiin. Idea oli saamatta. Sitten kaivelin tuolta nurkasta muuta ja vastaan tuli 3 täysin tarpeetonta puulaatikon kantta. Laatikot on sellaisessa käytössä, että kannet ovat tarpeettomat, joten tästä syntyi ahaa-elämys


Kannet nähdessäni tuli mieleen, että voisin tehdä mummulle lahjan lasten koulukuvista jat tästä kannesta! Kansia oli 2 vaaleaa ja 1 tumma. Otin nyt käyttöön tuon tumman (vaaleilel tuli samalla idea ja käyttötarkoitus)


Joulun alla on tullut tehytä tilauksia sinne ja tänne ja yksi makeista ostoksiatsa on farkku-kankainen kuivopaperi. Se oli kuin tehty tähän tasutalle. Kun laatikko oli tumma, niin päätin olla itse puuta ja sen pintoja tuunaamatta. Leikeklit kuvia, papereita, ressasin, käpirstelin reunoja ja liimasin.


Yhdestä koristearkista otin sitten nuo roiskeet ja ns. rintamerkit.
Näistä sain inhimillistä koristetta.
Molempien poikien kuvien kohdalle tarroilla kirjoitin sitten vielä nimet!
Samin koulukuvassa oli valmiiksi näppärästäi tuo vuosilukukin!
Poikien kuvasta muuten näkyy ja just, että kumpi pojista on ilvileuka ja kumpi on hiljaisempi! :D


Tämä valokuvakehys pysyy pystyssä sellaisenaan, mutta toki sene voi laittaa myös vinoon jotain vastaan nojaamaan jos haluaa! 

Nyt sitten vaan ideoimaan, mitä niistä vaaleista tulee... tuunaan niitä ainakin enemmän. Nyt oli myös tuikka deadline saada nämä valmiiksi, sillä mummun joulupaketti eni vanhempieni mukana eilen!

Joulu aaton aaton tunnelmia sinne.

Me saadaan kohta kinkku pois uunista ja sen jälkeen on lähtö hautausmaalle kynttilöitä viemään!

Jehkotar

1 kommentti:

Taava kirjoitti...

Kyllä näkee, että kumpi pojista on tulut sinuun ja kumpi isäänsä... hyvät kuvat ja todellakin niin oloiset.