25. heinäkuuta 2012

Zorro!

Hei!

30.6.2012 syntyi Iittalassa 5 ihanaa kisasanpentua ystäväni naapurissa. Neljä näistä selviytyi ekasta vuorokaudsta ja poikasista löytyi 2 kpl harmaita vähällä valkoisella olevaa kollia ja kaksi narttua, jotka olivat kilpikonnaväritteisiä. Näistä kilpikonnaväritteistiä tytöistä olimme alustavasti varanneet toisen ja isäntäperhe oli päättänyt ottaa toisen. Tänään kävimme sitten l omareissumme päätteeksi Iittalassa tustumassa nähihin ihaniin 3vko3pvä vanhoihin poikasiin. Olivat 2 päivää aiemmin alkaneet kunnolla kävellä ja tutustua alueeseen! Joten oli aika innokkaita pieniä pulleroita!

Toinen kilpikonnaväritteisistä sai heti syntymän jälkeen "kasvatusnimen" Zorro ja tällä nimellä häntä kutsutaan ainakin toistaiseksi. Aika näyttää jääkö nimi pysyvästi vai keksitäänkö osuvampi, kun tuosta vielä kasvaa.

Syntymän jälkeen hän oli ollut rääpälein, nyt jo toiseksi tuhdein, eli hyvin pitää puolensa ruuan suhteen. Kaikista aroin pennuista, mutta silti antoi hieman käsitellä eikä saanut hermustutta hepulia. Emokin oli vierassa ihan tyynen rauhallisena, vaikka pennut välillä miukuivat kovasti huonetta tutkiessa!

Tämän neidin kotiin haku on 24.9 jolloin hän on 12vko + 2pvä vanha ja rokotettu! Joten tulevat 2kk on varmaan pitkiä. Onneksi Terhi lupasi lähetellä välillä kuvia Zorrosta, että nähdään kuinka kehittyy!!

Tässä kuvia... hän ei sitten tuosta kasvokuvauksesta tykännyt yhtään, mutta hieman sivuprofiilikuvia sentään saatiin aikaseksi. Hänellä kun ei ole korvissa ja hännässä eikä tassuilla mitään kovin erioista.... tummaa kilpparia vain. Mutta kasvot ja rinta on persoonallinen!

Neiti nimeltä Zorro:


Ps. Zorron emo oli aika saman kokoinen kuin Minttu ja vuoden ikäinen. Joten voisi olettaa, että Zorrosta voisi tulla ehkä melko saman kokoinen kuin Minttu.... ans kattoo kuinka käy!

1 kommentti:

Emmo kirjoitti...

Ompa söpöliini!