20. kesäkuuta 2011

Ihana päivä Seinäjoella - eikä edes käyty Provinssirockissa!

Eilen aamulla 19.6.2011 startattiin klo 7 jälkeen tutulla jengillä Pihku, Riituli, Tintti ja meikäläinen päivän retkelle Seinäjoella. Kuten moni luulisi, niin kohteemme ei suinkaan ollut Provinssirock vaan askartelutapaaminen Tikstiinan järjestämänä! 

Tuttuun tapaan oltiin ajoissa perillä!
 Ensimäisenä tietysti vallattiin paikat tilasta ja eiku hommiin - eli seurustelamana ja askartelemaan! Kun porukka alkoi olla suuremmaksi osaksi koossa, niin esittäydyttiin... uusia kasvoja oli liki kaikki - muutamat blogit kyllä ennestään tuttuja! Osan kohdalla vielä vaikeuksia yhdistää kasvoja blogeihin - muta eiköhän se tästä!

Esittelyn jälkeen oli tiedossa heti nannaa, eli shoppailua Paperinauhassa - maltti oli valttia, mutta kyllä sitä silti kaikkea kivaa tuli ostettua!
Sen jälkeen palattiin askartelemaan ja sitten oli aikaan tehdä jotain..
kivasti aika meni - välillä syötiin tosi herkulllista salaattia, sitten taas duunia väännettiin..


Hieman haasteelline paikka kuvata ja olin liikkeellä vain pikkukameralla- 
sen salama on hieman pienempi!huuli lensi ja hauskaa oli.. ja kuulkaa taas kävi niin, että kello oli puoli kuusi ennen kuinhuomattiinkaan. Olisi toki voinut askarrella ihan kuuteen asti, mutta hieman vielä rahat poltteli taskussa ja oli pakko käyttää hyödyksi mahdollisuus piipahtaa vielä PAperinauhaan... ja siitä ostoksesta kuulette sitten myöhemmin... :D Taisi seura vaikuttaa minua kauvan kaihertaneeseen asiaan :D

Kiitos kaikille mukana olleille ja toivottavasti nähdään pian taas uudelleen!

Terveisin

Jehkotar

5 kommenttia:

bissecat kirjoitti...

Voi luoja näyttää ihanalta.Kyl miekii oisin ennemmin tuolla kun Provinssissa..Kerran elämässä päässyt käymään Paperinauhassa ja vaikka miulla oli kellokalle niskassa niin ihan kivasti sain rahaa palaan.

Maria K kirjoitti...

Kivoja kuveja oot laittanu =)..Hauskaa on aina kun samanhenkiset ihmiset kohtaavat niin voiko ikinä olla tylsää ;)!Tuli kokeiltua sitä kohojauhe silitys juttuakin..mutta eipä onnistunut niin hyvin kun sulla...voiko siis käyttää mitä väriä vaan värjätäkseen paperin =)?

Jehkotar kirjoitti...

MariaK joo minusta voi käyttä liki mitä väriä vaan... voit levittää distress ink mustetta paperille siihen päälle, voit suihkuttaa väriä "mistä tai muuta" - mielellään selkeällä värillä varustettuja suihkeita... Distress Inkin Stain-värit (nestemäiset) ovat myös hyviä.... mikset voisi myös vesiväreillä värittää sitä paperia ennen silitystä!

SannaS kirjoitti...

voi kun teillä on ollut kiva päivä!!! mut nyt kyllä kiinnostaa, mikäs se niin on mieltä kaihertanut et ollaan noin salamyhkäisiä... ??? ;)

sitä goosebumpsia oon käyttänyt tässä kortissa ja
tässä tagissa.

Jehkotar kirjoitti...

SannaS ... kun saan siitä kortin valmiiksi niin paljastan.... mut tänään olin tosi tyytyväinen, että tempaisin ja ostin... joskus 3v sitten oli mielipide toinen ja nyt selvästi takin kääntänyt :D

Kiitti linkeistä... pitää juhannuksena leikkiä sillä :D