17. toukokuuta 2011

Kenny K - loistomimmille!

Näitä ihania KennyK leimakuvia on kertynyt hiljalleen väritetyksi varastoon ja viikonloppuna tein lähes kaikista jo kortin valmiiksi - pari odottaa vielä tekijäänsä!

 Kuva on väritetty distress ink musteilla!
Paperi löytyi mun yhdestä sekameteli laatikosta ja heti näin sen tämän kortin takana!
Itse asiassa loput paperit on jämäsalkusta!
Koristeita tässä ei sitten ole lainkaan - eikä minusta edes tarvitse!h

Ihanaa tiistaita kaikille!

Jehko

ps- mua ärsyttää, kun kaikki mun kuvat näyttää sumeilta! Mutta kun klikkaat kuvaa, niin näet, että ne kuvat ei oikeesti ole sumeita! Olen etsinyt asetuksia, juttuja... mistä se johtuu täällä bloggerissa... piru kun en tykkää!!! 

kiitos vinkeistä Ellis... nyt on kokeiltu... katsotaan miltä näyttää. tämän olen nyt tallentanut 500px leveänä ja julkaistu alkuperäinen koko!

5 kommenttia:

Ellis kirjoitti...

Mikäli oon ymmärtänyt Bloggerin systeemin oikein (kun en siis itse käytä), niin sehän pakkaa kuvia. Ongelma tullee myös silloin, jos kuva ei ole blogissa oikeassa koossa. Jos bloggerissa on (onko?) joku valinta missä koossa kuvaa haluaa käyttää, niin kannattaisi muokata kuvat suoraan siihen kokoon jossa haluaa ne blogiin. Jos kuvaa pienentää bloggerin kautta, lopputulos on auttamattomasti suttua. Jos haluat kuvan blogiin 500px leveänä, tallenna kuva suoraa siihen kokoon ja vie kirjoitukseen normaalikokoisena, pienentämättä yhtään.

En tiedä onko tästä apua, mutta kun en tiedä miten tarkalleen ottaen blogger toimii. Näin ainakin pitäisi onnistua. Jos sharppaat kuvia niin vaikutus myös häviää jos kuva ei ole suoraan oikeassa koossa.

Saiko tästä mitään tolkkua? :D

Jehkotar kirjoitti...

Kiitos Ellis - sain tolkkua... onhan tuossa se "oikeassa koossa", mutta kun olen tykännyt tallentaa ne hieman isompana...

mutta kokeilen tuota ensi kerralla... tuo voisi tosiaan olla ratkaisu!!!

Kiitti!

Jehkotar kirjoitti...

jees - tepsi! Paras se ei vieläkään ole... mutta parannus on suuri!

Ellis kirjoitti...

Ero on kyllä merkittävä. Mutta ymmärrän toki että on kiva kun kuvan näkee sitten vielä tosi paljon suurempana. Silloin vain joutuu tinkimään tarkkuudesta, pöh.

Lisätyötähän tuo varmasti teettää, mutta tarviiko sitä tehdä sitten jokaisen kuvan kohdalla, vaan ehkäpä vain sellaisten joissa on paljon yksityiskohtia tms., kas siinä sulle pulma! :)

Jehkotar kirjoitti...

Näinhän se on :D

Rehellisesti varmaan tuo 500 px varmaan riittäisi kaikkiin blogin korttikuviin... mutta kun on niin turhamainen... tai miksi siksi halutaanka kutsua.... valokuvissa en tuosta tingi... en en en en... :D