23. huhtikuuta 2011

Sininen kukkakortti

tyypillinen vapaapäivän syndrooma menossa... olisi niin paljon kaikkea ihanaa, mitä voisi tehdä ... ja sitten hyppii jutust ajuttuun eikä saa mitään valmiiksi... sanonko minä... pitäisi saada tuolta pääkopasta pois tuo sisäinen kiire! Tekisi vain sitä mikä juuri tällä hetkellä tuntuu hyvältä ja sitten ehtisi mitä ehtii.... hoh hoijaa... toivoton tapaus olen  minä! Mutta jatketaan... päällimmäisenä täällä on kesken P*skarteluhaasteen kirjanmerkki ja Amsterdamin matkan skräppikirja... hym!!

Mutta nyt jotain jo aiemmin tehtyä..
Hero Artsin kukkaleimasin on leimattu Illustaration paperille vesileimalla ja kirkas kohojauhe päälle! Kukka on väritetty suihkuttamalla päälle ColorWash väreinä kahta eri sinistä sävyä! Sen jälkeen olen silittänyt kohojauheen pois ja sen jälkeen kuvaan on tullut kaunis kakleerattu vivahde.

Askartelutapaamisessa Korttitalkoot - tein kortin sitten valmiiksi. Mustaa taustakartonkia niin kukkaleiman kuin taustakuvan taakse. Taustapaperiin (sininen lähes kuvioimaton paperi) leimasin jokaiseen kulmaan tätä ihanaa Impression Obsessionin leimaa Flourish1.

KOukeron leimasin kahteen kertaan - ensin broken chinalla ja sitten vapaalla kädellä päälle sihdaten Faded Jeansilla. Tuli hauska kolmiuloitteinen tehoste!

Nauha ympärille ja pari timantit koukeroihin.
Sitten kortti olikin jo valmis!

Tästä voisi pikapuolin lähteä valmiiseen ruokapöytään äitini luokse ja treffaamaan samalla systeriä ja Eetua!!

Jehko

1 kommentti:

Maarit kirjoitti...

Hieno värimaailma tuo sininen. Muutenkin upea aihe. Itse tein nyt pääsiäiskorttien jälkeen pari ihan muuta aihetta myös.