7. tammikuuta 2011

Helmiplaneetan haaste #3

Niin se aika juoksee... vajaa kuukausi Leimailutaivaaseen ja Helmiplaneettaan... ja tänään on vuorossa jo neljäs haaste Helmplaneetassa! Tule mukana kokeilemaan tätä kivaa värihaastetta. VOit tehdä vaikka kukkasen, korun (kaula, ranne, korva...), kirjanmerkin - mitä ikinä mieleesi tuleekaan tekemään kun käsiisi saat korutarvikkeita - oli ne helmiä, hopea lankaa tai muuta kivaa materiaalia!

Tämän kertainan haaste HELMIPLANEETALLA oli tehdä koru SINISEN SÄVYISENÄ!

Omia ideoita lenteli päässä jo tuota 2 vko, mutta kuinka ollakaan aikaseksi sain korun vasta tuossa 9tuntia ennen haasteen ilmestysmistä. Minä ja mun deadlinet!

Tämän kertainen koruni...


Halusin tehdä korun, jossa on monta erilaista helmeä, ei sitä meikäläisen "sisäistä insinööriä" ihan heti havaittavissa... tämän korun tekemiseen oli kiva käyttää myös ns. jämähelmiä - eli kaikkea mitä oli jäänyt lokerikkoihin enää vaan pari... väliin mukavasti metallia, kirjasta ja musta! Tosi kiva tehdä!


Koru on oikeasti pitkä (105cm+riipus), mutta kun tähän torsoon oli huono saada kuvattuna yksinkertaisena, niin kuvasin kieputettuna. Mutta tuli jotenkin koru vain paremmin kuvattavaksi.

Torson olen ostasut HELMIEN TALOSTA, joka on myös mukana HELMIPLANEETASSA!!


Muistathan, että sinulla oma mahdollisuus tulla Messuille 5.2.2011 helposti paikanpäälle BUssin kera ihan ovelle asti... RAUMALTA bussi lähtee aamulla klo 07 ja ottaa halukkaita kyytiin matkala LAITILASTA, MYNÄMÄELTÄ, RAISIOSTA, TURUSTA ja SALOSTA! Tarkemmat matkatiedot täältä, vielä muutama paikka vapaana!! (Huom! Sinun EI  tarvitse ostaa lippua messuille, minä ostan sen puolestasi!!!)

ENNAKKOLIPPUJA MYYDÄÄN vielä 10.1.2011 ASTI!! 
Vielä 4 päivää aikaa... toimi ripeästi, ettei unohdu!!!

Ei kommentteja: