20. joulukuuta 2010

Korttitalkoot - joulukalenteriluukku # 20

Tervehdys teille kaikille!

Sain pyynnön tehdä jotain kivaa pientä Korttitalkoon joulukalenteriluukkuihin 
ja toki mielelläni tein näin, kun mulla alkaa "rauha" tulemaan tähän joulukauteen!

Minulta toivottiin joulukortti tällä ihanalla Stampinbackin tekniikalla, johon tutustuin ja ihastui tänä vuonna Intohimona askartelutapahtumassa. Sitä oli pakko heti kokeilla ja olen sillä tekniikalla tehnyt PALJON kortteja kokeiluja tänä vuonna! Ystäväni ArjaL:nkin sain tähän hurahtamaan! Linkki tekniikasta on täällä!

Luukkua varten tehty joulukortti:


Lauantaina vietimme vielä glögitilaisuutta Tintin, Pihkun ja Riitulin kanssa ja päätin sitten yhdistää tähän joulukalenterin luukkuun vielä heidän joulukorttinsa! Joten tuunasin tätä ideaa vielä hieman lisää ja näin syntyi naisille menneet joulutervehdykset! Olen tähän nyt kuva kollaasina lisännyt tarinan siitä, mitä olen tuon perustekniikan lisäksi tälle kyseiselle kortille tehnyt.

Tässä kerran eräänä huomasin, että jos vahingossa menee pahvi puhki tätä tehdessään, niin sen saa piiloon kimalleliimalla. Tällä kertaa ei käynyt niin, vaan tarkoituksella päätin pistää hieman kiiltoa korttiin.
Käytin Crystal-kimalleetta tähän korttiin.


Tykkään laittaa kimalletta hillitysti, vähän kerrallaan, kun paksuja kerrostumia...
ja siksi laitan kimalletta ensin suttupaperille ...
 
ja siitä vanupuikolla/hammastikulla kohteeseen...

Nenästä tuli poistettua värit ja siihenkin on kiva laittaa pieni pikantti väripilkku..
käytössä taas vanupuikot ja distress ink-musteet


... ja näin on Penny Blackin lumiukolla punainen nenä ;:D

Niin tässä ne kolmikon joulukortit:


PS.
Tuohon sopivaa kartonkia on metsästetty ja löydetty halvalla Raumalaisesta Tehopakkaus-nimisestä pakkaustarvikekaupasta. Kartonkilla ei ole mitään erikoista nimeä - se taitaa olla ihan perusaskartelukartonki, jonka toinen puoli (tai molemmat) ovat kiiltäväpintaisia! Joten kokeilemaan kaikkea perushalpoja kiiltäväpintaisia kartonkeja... sopiva löytyy varmasti!!

2 kommenttia:

Riina kirjoitti...

Kiitos osallistumisesta kalenterimme tekoon! Korttisi ovat kauniita. Ja nämä näyttävät livenä vielä paremmalta. Oli mukava nähdä pitkästä aikaa.

Mervi kirjoitti...

Upeita kortteja ja tuo lumiukko on niin söpö!
Hyvää Joulua,-))m