18. elokuuta 2010

KOnferenssin jälkeistä mielen huumaa ja kehon uupumusta!!

Kylläpä on ollut vauhdikasta aikaa tämä elokuu! Ei ehdi edes blogia päivittämään toivomaansa tahtiin! Tosin en ole ehtinyt myöskään tekemään mitään sitten reiluun viikkoon! Jospa viikonloppuna ehtisi vaikka yhden kortin tehdä!

Viime viikonlopun olin tosiaan PArtyLIte vuositaisessa Konferenssissa Jyväskylässä. Perjantaina oltiin muutaman kollegan kanssa harjoittelemassa kenraaliharjoituksissa - oltiin saatu kunnia esiintyä koko ihanalle PartyLite väelle.... ohjelmassamme oli hauska jouluinen tuotelanseeraus:Lumikki ja kuusi kääpiötä!!

Perjantaina olin varannut aikaa muihin kuvioihin ja kävin kyläilemässä kaimani Taru76:n luona! Ehdittiin oikein kunnolla parantaa maailmaa ja ehdin tavata Leena-Mumminkin ;D Kiitos ihanasta illasta - yhtään kuvaa ei kyllä tullut otettua! Ja askartelukamoja vain kuolattiin, ei tehty mitään!
Lauantai ja sunnuntai meni sitten konferenssin huumassa.... taas on niin valtavasti virtaa syksyä varten ja odotan oikein innolla,kun saadaan se kunnolla alkuun 1.9!! Eipä ole vapaa-ajan ongelmia syksyllä, mutta nautin... ihan joka sekunnista nautin.... 

Jos olet kiinnostunut rennosta, hausta harrastuksesta, joka tuo sopivasti myös tuloja, niin ota ihmeessä yhteyttä! Tämä on upea mahdollisuus kaikille meille - oli PartyLite harrastus, sivutyö tai päätyö!  Ja parasta on se, että aloittamiinen on ILMAISTA! Oikein kun unelmoit ja ryhdyt toimeen, niin palkinnoksesi voit saada myös UNELMA matkan HOLLANTIIN tai/ja DUBAIhin! 
Make it Happen!!

Tässä vielä muutama kuva viikonlopusta... 
kuvat jossa olen itse, ovat kollegoiden ottamia!

 Illalla saimme nauttia Jarkko Valteen ja Osku Heiskasen ShoWhat esityksestä!!!


ihanaa syksyistä uutuus mallistoa...

Konsulttiani siteerakseen: "mitä olisikaan tapahtunut, jos olisit Taru juonut sen punaviinilasilliset? Olisitko tanssinut pöydällä?" - Tarulla takana siis yksi lasillinen valkoviiniä - joka jäi koko illan saldoksi - mutta hauskaa oli .... syntymähumala RULES!!!Tää on ihan sairaaan onnistunut kuva minusta... 
valitettavasti en muokkaamallakaan saanut tästä selvempää! 
Mutta silti... tykkään! Kiitos NOora tästä kuvasta!
Kuvassa lavalla juhlimassa muutaman kollegan kanssa!


Tässä se mun ihana yksikköni Kynttil Flikat - mukaan mahtuu.. jos haluat... edustettuna jo Rauma, Ugi, Tampereen seutu (Sorry Marjo, en edelleenkään muista sen pitäjän nimeä ;D), Lappi, Kodisjoki, Vasarainen... ne suuret kosmopoliitat!

Yrittää saada kädentaitoja esille vielä tällä viikolla!


Ei kommentteja: