12. heinäkuuta 2010

Viikonloppu Pärnuussa!

Perjantaina pakkasin kassit ja lähdin kohti Pärnuuta!

Saavuimme perille Viiking hotelliin yöllä 02:20! Olimme liikkeellä kahdella autolla ja meidän Robertin järjestämässä kimppamatkassa oli mukana Niina, Marja, Marianne, Ullis, Memmu, Arja, Riitta, Claire, Robert ja allekirjoittanut! Että meillä oli mahtava jengi koossa kollegoita

Tapahtuma johon matkasin oli Taika- ja Kipinälinjan päälliköiden kesäkokous Pärnuussa!
Laatuaikaa siis kollegoiden kanssa½


Aamuksi pistimme kaikesta huolimatta kellon soimnaan todella aikaisin ja lähdimme heti 8 jälkeen tutustumaan Pärnuun kävellen kämppikseni ja matkatoverini Niina kanssa!


Tässä näkyy hotellimmne joen toiselta puolelta - kauniita taloja, vehreitä alueita, kauniita pieni ihania yksityikohtia joka puolella - oikein alkoi harmnittamaan, ettei mukana ollut isompaa kameraa, että olisi päässyt ottelemaant osissaan makrokuvia yms...


Tässä odotellaan, että kaupat alkaisi aukemaan ja päästäisiin shoppailemaan! Olisi kyllä ilma todella ihana... vaihdoimme klo 9 auringon puolelle ja otimme aurinkoa puiston penkillä!


Sitten päätettiin mennä juomana läheiseen kahvilaan odotellessa... sisältä paikka paljastui ihanaksi konditorio-kahvilassa ja hyllyt notkuin kaikkea ihanaa suussasulavaa...... mutta ostimme sitten "vain nämä", ja nämä ovat aivan siis sairaan hyviä!!! NAM!!!!! Osaisikohan itse tehdä??
Mutustelun jälkeen todettiin, että ihan kuin munkkitaikina ilman sokeria, pikainen uppopaistot (ei väriä) ja tomisokeria päälle!!! Lurps


Kun kello tuli 10 ja kaupat aukeni, niin pikaisesti ottamaan iloa irti. Kun ilokointi aloitettiin, niin ensimmäinen kauppa kadun varressa oli Helmikauppa! HIukanko nauratti. Käytiin sisällä katselemassa ja tutkimassa, mutta ylläty yllätys en ostanut mitään!!!


Niina sanoi, että on pakko päästä tuohon rintaliivikauppaan ja eiku menoksi... hauskan sovitussession jälkeen molemmilla oli kahdet pussissa! Ja siis kerrankin sai liivit halvalla!!


Kuumuus oli oikeesti todellista ja tässä on taas nestetankkauksen aika!


Seminaarissakin istuttiin molempina päivänä!!!Lauantai iltapäivällä oli vielä päästävä tarkistamaan ranta.... oli se upea ja pitkä!!! Me tultiin rannalle ihan niemen kärjestä... joten se näytti kyllä upealta se rantaviiva edessä!
 Tässä kohtaa alkoi kamerani temppuilla (uusi pokkarikamera) ja rannalta eis itten muita mitenkään selviä kuvia syntynyt!


Kollegoita kävi rananlla myös!Ja taas Jehko viilentää itseään auringossa jäätelöllä... annos ol kyllä ihana!!

Sunnuntaista ei sitten ole kuvan kuvaa... harmittaa vietävästi kyllä... mutta se´pokkarikamera lopetti totaalisesti yhteistyön!! ARG!!!!!

Haluan kertoa teille, että tämänkin elämyksen mahdollisti PARTYLITE!!!

3 kommenttia:

Taava kirjoitti...

Kuumalta näyttää!! ;-D

annennäpräilyt kirjoitti...

näyttää makeelta tuo pärnu ja ihana ranta, pst jehko kysäseppä tolta cards by Carolalta niitä purkkeja mitä mulla on, sillä oli niitä siellä muutama:)ja mä ostin yhen pötkön varuille että jos et caron kautta saa ihan riittävästi ni mulla on varalla

Taru = Jehkotar kirjoitti...

Kävin presentossa pe ja näin niitä ja ostin... :D