5. kesäkuuta 2010

Kesälaitumeelle päässeet poijat!


Lasten Kesäloma on alkanut!!!!

Riemu on suuri ja hyvästä todistuksesta tuli lahjaksi molemmille kauko-ohjattavat autot - joten juuri tällä hetkellä ulkona on suuri riemu ja kilpa-ajot menossa!

Niko sai loistavan todistuksen, ottaen huomioon mistä lähtökohdista syksyllä lähdettiin meidän suloisen Dysfasia-pojan kanssa. Matematiikat oli kaikki kiitettäviä, suurin osa tavoitteiden mukaisesti - pari kohtaa (ei yllätyksiä) tarvitsee harjoitusta!!!
Upea todistus tosiaan... lisäksi tuli Kultainen lukudiplomi!!!
Nyt syksyllä Niko jatkaakin koulua sitten lukiluokalla, jossa saa apuja omiaan tarpeisiinsa entistä enemmän!

Liisa-open kannssa on tehty nyt yhteistyötä 3 vuotta (ensin Samin opena 2v ja nyt vuosi Nikolla) ja oli aika jättää sitten jäähyväiset. Oli aika haikea olo kieltämättä tänään!
Liisalle vietiin pieni tervehdys. Tein eilen kortin ja pakettiin sujahti hieman PartyLiten kynttilöitä!

Samilla on onnellisesti haasteinen 3.luokka takana. Se on kyllä todella työntäyteinen kouluvuosi - niin kotona kuin koulussa - lapsen ja vanhempian kannalta!

Sitkeästä työstä on palkintona todella upea todistus!
Kiitettävä tuli englannin aineista ja Ympäristö- ja luonnontietosta. Samin lempiaineet. Lisäksi tuli yhdestä äidinkielen osioista vielä kiitettävä!! Kaikki muut on tavoitteiden mukaisesti!

Samille tuli uusi opettaja syksyllä ja on ollut mukava tehdä yhteistyötä Mikon kanssa ja odotamme syksyä positiivisesti!

Mikolle tein myös kortin myös kesäntoivotukseksi ja pientä pakettia - alá PArtyLIte!Kesäloma kestää 2kk - koulu alkaa taas 11.8.2010 klo 9

PS. Leimasimet ovat StogsTokiga - sieltä blogista voi valita haluamansa leimasimet ja sähköpostin kautta tilataan. Leimaimet maksaa n. 80-100 kr kpl! Nopea toimitus!

6 kommenttia:

Miijja kirjoitti...

Ihanaa lukea, että teilläkin pojilla mennyt hyvin koulussa :))

Ansaittua kesälomaa koululaisille!!...voin vaan kuvitella mikä riemu siellä autojen kanssa käy :D

-Miia

Taru / Jehkotar / j-tar kirjoitti...

Joo jatkuva huristelu ;D

Toukoleeni kirjoitti...

Hauskoja kuvia =)

Riitta kirjoitti...

Aivan superihanat kortit!

Pihku kirjoitti...

Kivat kortit, molemmat. Tykkään molempien värimaailmasta ja kivat nuo leimat :)

maiju kirjoitti...

Nämä leimasimet on ihania... olen niitä jo useampaan kertaan käynyt katselemassa... Taistelen itseni kanssa edelleenkin... että tarvitsekon vaiko enkö...

Kivoja kortteja molemmat.