22. toukokuuta 2010

JEAH!!! Tänään on IHANA PÄIVÄ!!!

Paraikaa olen matkalla Uotilan Siniselle koululle valmistelemaan paikkoja ja asettumaan itse kotoisasti paikan päälle ennen kuin porukkaa alkaa saapumaan!

Tänään Raumalla on tapaaminen klo 12-18 mutta aiemminkin saa saapua, jos menojalkaa vipattaa jo aiemmin. Olen paikalla n. 10.30 lähtien viimeistään.

Tässä matkalla pitää käydä vielä kaupassa hakemassa meille hieman purtavaa!!Tämä ihana hääkortti on tehty Greeting Farm leimakuvasta ja väritetty Promarkkereilla!
Taustalla ihana kuviopaperi ja hieman mustetta reunoille, kynällä tikkikuviota, onnitteluteksti... ja siinähän se kortti sitten olikin!!!

4 kommenttia:

Annennäpräilyt kirjoitti...

KIITOS TARU AIVAN IHANASTA PÄIVÄSTÄ<3, kotona turvallisesti ja tyytyväisenä, jos sais ny vaikka tehtyä niitä korttejakin:)
Kortti on ihana

Taru / Jehkotar / j-tar kirjoitti...

Kiitos itsellesi! Olen ihana virkistys ja iloista ihanaa seuraa! Täällä hieman takki tyhjä, ja pärrään koneen kanssa, kun ongelmia kuvien siirrossa koneelle... Mutt ajos ei tänään niin huomen aamulla sitten ;D

Annennäpräilyt kirjoitti...

juu-u, ootellaan kuvia, voit olla vähän päivästä pyörryksissä ja terkkuja maailmanympäripolkijalle ja pikku apumatkaajille

Taru / Jehkotar / j-tar kirjoitti...

Kerrotaan kerrotaan... just nousin - vitsi kun oli mageet unet!