24. helmikuuta 2010

Hyrrä ja muuta!

Leimailutaivaassa juteltiin Aijan kanssa tästä hyrrästä - molemmat oltiin se hankittu!
Sen jälkeen haastoin Aijan kuvaamaan hyrrän käytössä ja Aijahan sen heti teki.
Mulla jäänyt taas homma roikkumaan - nyt kuvat muokkaamatta!Hyrrä on mulla tuollaisen puulaatikon päällä, tässä työpöydällä.
Tuo laatikko hankittiin ensin mun näytön alle, mutta siihen on jo uusi idea käytössä.Hyrrä eri kulmista!

Yksi kulma on ilman laatikkoa ja siitä tuli hyvä vesisäilön säilytyspaikka ja tuo mun tekstileimasimen paikka, jolla "merkkaan" korttini!Siis kaikki tärkeä pieni ja oleellinen on tässä hyrrässä - pienissä laatikoissa on mm. yhdessä pyyhekumit (peruskumit, liimakumit yms erikoiskumit), Holztin niittejä, kangasmittanauha, korujeni hintalapputagit.

***************************

Tuo puinen laatikko oli liian korkea tietokoneen näytön alle ja etsin parempaa.
Olin Taavan tykönä katsonut yhdestä lehdstä hyvän näköistä näyttötelinettä.
Käytiin tässä toimistotarviketukussa ja siellä oli poistokorissa myynnissä juuri tämä kyseinen alusta ja se oli PAKKO saada!

Ja hankinta oli todella nappiin. Sopivan korkuinen ja toimii myös muulla tavalla:
Tässä on lokero toimiston kynillä yms sellaiselle, mutta minulla se sai sisäänsä pienet muistetyynyt! Tilaa on juuri sen verran mitä tarvitsin, joten TÄYDELLINEN!Tuossa päällä on myös tornit ja tuonne alle mahtuu mm. paperileikkuri - joka nyt tosin ei ole siellä! Todella toimiva juttu! Yes!!

Tässä tällä kertaa nämä mun askarteluolosuhde-jutut!

4 kommenttia:

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Vau! Tosi näppäriä säilytysratkaisuja. Muuten Jehkotar-haasteblogissa on muutama kysellyt milloin viimeisen haasteen voittajat arvotaan.

Carola kirjoitti...

Fiksun oloisia säilytysratkaisuja :)

Taava kirjoitti...

Musteet on mullakin vastaavasti, että heti näkee mitä pitää sisällään. Tosin itsellä tuppaa kertymään kamaa pöydälle, että en voi kovin matalalla sitä laatikkkoa pitää ;-D

Aija kirjoitti...

Hei sun hyrrisratkaisu näyttää hyvältä! Siis tuo laatikko sen alla, joudun ehkä itsekkin soveltamaan jotain tuollaista. Omanikin on alkanut täyttymään kovaa tahtia. Muuten eloa koko ajan pöydällä, kamojen siirtoa laidalta toiselle ja taas takaisin :))))