8. tammikuuta 2010

P*skarteluhaaste # 21

Tällä viikolla oli P*skarteluhaasteen teemana tehdä kortti

Vintage-teemalla.

Tämä ei todellakaan ole mun ominta alaa, mutta juuri siksi olin valmis ottamaan haasteen vastaan ja tavoitteena oli heti käyttää Jenkkiläistene leimasimia - niitä Hesasta kauhiasta hankittuja!

Tässä on käytetty 3 eri leimasinta, jotka kaikki on peräisin Jenkkifirmoilta Lost Coast Desings ja Stamp Camp-yrityksistä. En muista nyt mikä keneltäkin!

Kaikki leimattu VersaFinen Vintage Sepialla, mustetta erlaisia ruskseita ja vihreitä levitetty holtsin levittimellä. Parit haaraniitit, teksti kohotettu, kukkasit paikalleen ja suihkaisu kultaista Glimmer Mistiä viimeksi päälle.

Tätä oli hauska tehdä ja tuo tyttö leimaisen on kyllä yksi parhaista hankinnoista reissulta!5 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Oletkin onnstunut kortissa erittäin hyvin!
Totisen totta että vintage aiheisessa kortissa olisi hyvä käyttääkkin sepia mustetta siis sitä ruskeaa...

Maaret kirjoitti...

Ihana kortti, kiva nähdä leimasin, jota en ole missään aikaisemmin nähnytkään:) Noita Jenkkiläisten leimasimia ei kait aikaisemmin ole tänne kotosuomeen rantautunutkaan, taidat olla ensimmäisten joukossa, joka noita on saanut hankittua:)
Kukkaset kortissasi ovat myöskin todella "herkulliset", ja toi Glimmerin kulta on ihanaa käytössä, mullakin kohta puteli loppu, kun tungen sitä melkein jokaiseen valmistuvaan korttiin.

Hilkka kirjoitti...

Kylläpä on kaunis ja söpöt kukkaset:)Ihanasti olet onnistunut! Tämä ei ole minunkaan alaani olleskaan:(

bissecat kirjoitti...

Ihana kortti ja tosi kauniit leimasimet.Voi kun tänne korven keskelle ,tämä tuli kun raikas tuulahdus.Harmittaa kun nuo postikulut tuonne rapakon taa vaan nouseet,eipä uskalla meikätyttö tilata..

Viipula kirjoitti...

Kaunis kortti, tykkään ruskeasta ja kuva on ihanan herkkä=O)