9. marraskuuta 2009

IhaNa iHanA IhAnA viikonloppu!!!!

Kylläpä oli ihana viikonloppu!
Kiitos teille kaikille, jotka olette ilahduttaneet minua viikonloppuna!!

Siis missä sitä tuli oltua... no Helsingissä kädentaitomessuilla - ensimmäistä kertaa Hesassa ja ekaa kertaa demoilemassa ja myymässä omia tuotteita!!! Mahtava kokemus. Nautin joka hetkestä ihan valtavasti!

Olimme mukana Taavan kanssa Käsillä Ry:n osastolla, jossa teemana oli "näin syntyy kortti".Tässä oli meidän toiminta piste :D Ja juttu lensi - kiitos kaikille jotka tulitte juttelemaan ja vaihtamaan kuulumisiaLauantaina oli Korttimyllyn Karita mukana vahvuuksissa, joten me Taavan kanssa vuoroteltiin (= Taava seurusteli ja rentoutui ympäri messuhallia ja me Karitan kanssa väänneltiin kortteja, tämä tilanne oli vain hetkellinen ;D)Joulupukki ja Belles!Askartelu Amalia valmistelemassa Skräppibulevardia perjantai aamuna!Meidän ehdottomat suosikkipaikat oli AIVAN IHANAT amerikkalaiset puodit StampCamp ja Lost Coast Desings! My favorite place is LOVELY GREAT booths was StampCamp and Lost Coast Desings!

Tässä kuvassa on iki ihana Mary Kay omassa StampCamp-kojullaan! Siis niin syötävän ihania taustaleimasimia, ihania kuvioleimasia... kaikkea iki-ihanaa!

In this picture is lovely Mary Kay from StampCamp-booth!
Here is so great wonderful stamps so so so many!!! It was so great see you Mary Kay! I hope, that we see on next year!!Täällä taas oli Linda omassa kojussaan edustamassa Lost Coast Desings kauppaa!! Linda oli kanssa niin ihana! Oli todella mukava juttella ja valikoida ihania leimasimia!

Here was Linda on Lost Coast Desings-booth! Linda are so lovely! You have so great stamps too! I really hope that we soo on next year again!Sunnuntaina Maiju vinkkasi minulle ja Taavalle, että mentäisiköön pikaiselle Emalikoru-kurssille. Idea oli hyvä ja eiku tuumasta toimeen. Tässä Maiju tekee omaa koruaan. Olipa kivaa puuhaa... kuvaan oman valmistuneen koruni myöhemmin!Erilaisia malleja ja ideoista korun tekoon...Tässä korumme on paistumassa välillä... kivoja koruja, mutta tuo aloittaminen melko "hintavaa" - pienin uuni oli jotain 340e... ei ihan nyt vielä sitä tästä ura urken..Sunnuntaina Skräppibulevardilla oli eniten jengiä skräppäämässä...Skräppikulmasta kuvaa...Ökömökön kauppa...Ihana reissuni on tässä vaiheessa lopuillaan... löhöttiin taavan tykönä sohvilla ja dissattiin Anttia eli katsottiin BB:n kick-offia :DKIITOS kaikille!!!!!!!!!!!!!!!! Tästä jäi paljon ihania muistoja!
Erityis kiitos Suville ja Taavalle!!!

7 kommenttia:

Taava kirjoitti...

Hieno viikonloppu tosiaan, kiitos vaan seurasta. Täytyy kyllä sanoa, että takki on myös tyhjä, joten kerätäänpäs hiukan voimia ensi viikonlopun koitoksiin ;-D

Taru / Jehkotar / j-tar kirjoitti...

joo kerätään vaan, ettei olla ihan lahnoja pe kun muut hyppii intona!!

maiju kirjoitti...

Vitsi kun katselin tota sun joulupukki kuvaa niin mähän muistin, että mä unohdin :)
Siis joulupukki lupasi, että pääsisin sen kanssa samaan kuvaan ja olisin saanut esittää ne lahjatoivomukset kanssa... Hitsi... nyt ei sitten tule joululahjoja varmaankaan.. Tosin sanoi, että toivomukset pitää jättää 24.11. mennessä, joten ehkä mulla on toivoa vielä Tampereella... jos vaan näen pukkia siellä... niin piipahdan sitten pukin polvella ;)

Anitta kirjoitti...

Voi että, on ollu varmasti ihanaa, voin kuvitella. Itse olen menossa Tammpereelle lauantaina. Toivottavasti siellä on myös paljon kivaa tarjolla...Hyvää viikon jatkoa :)

Maaret kirjoitti...

Kiva postaus ja paljon ihania valokuvia:)

Karita kirjoitti...

Kiitos kivasta postauksesta sekä mukavasta lauantaipäivästä :)

Hilkka kirjoitti...

Ihanaa ja kiitos että olet kuitenkin jaksanut tehdä näin hienot postaukset!
Saas nähdä löydänkö lauantaina Tampereelta mitään:)