2. lokakuuta 2009

Ihana syksyinen duunimatkani Pääkaupunkiseudulle!

Yksi elämäni vauhdikkaimmista, tapahtumarikkaimmista ja hauskimmista 3 päivän jaksoista takana.... aloitetaanpa aika-järjestyksessä...

Keskiviikkona starttasin puolelta päivin kohti Espoota. Ensin menin Ikeaan shoppailemaan tarpeita - lista oli tehtynä ja hieman muutakin tarttui matkaan. Askarteluhuoneen hyllykkökin löytyi, mutta sen hankin sitten myöhemmin!!

Sieltä ystäväni Maaritin luokse pitämään esittelyä ja viettämään aikaa!

Yöksi systerille ja sitten alkoi se Taavan pyöritys!! :D

Aamulla torstaina oli komento olla ennen klo 9 Vantaalla. Olinkin sitten jo liki tunnin etuajassa :D
Ensin koululle tekemään Leimailutaivas suunnitelmia...

Sitten Itikseen

Lidl-kauppaanAamupalalle

Sinelliin....Itiksen sinelli oli tosi kiva paikka ja ihana henkilökunta! Täällä tehtiin paljon helmihankintoja!

Meinattiin unohtaan multa pyydetit skräppitelineet ja siksi oli sitten pakko pistaa nokka kohti Varistoa - ja sieltä me EI IKINÄ selvitä nopeasti.... helmiostokset yms.. jatkuivat...

Sitten Villihelmeen tekemään pari tästä hankinnat....
niistä tulee ehkä kuvia, kun otettu käyttöön!!

Pikainen käännähdys Taavan luokse valmistamaan iltaan ja ottamaan Heli mukaan porukkaan...

ja sitten nokka kohti Helmiharakkaa....
Jehkoa naurattaa, kun päästiin Helmiharakkaan!Riiviö ja Helmiharakan ovikyltti!Helmiharakasta sisältä!


Torstai - illalla oli tarkoitus pitää sitten esittelyt Taavalle ja se olikin kokemus - positiivinen sellainen! Kiitos teille kaikille. Taavalla on tästä postaus! Ja ilta päätettiin kuitenkin tuttuun tapaan virallisten osuuksien jälkeen väritysdemoiluihin :D

Craftican Anne toi minullekin pikkuisen paketin, jonka olin tilannut ennakkoon. Taava oli jo aiemmin minulle tuonut Annelta tuon senttimitoitetun Scrol-Pal-alustan!


Vantaan reissun yksi tavoitteista oli myös privaatti-korukurssi minulle. Se pidettiin perjantai aamuna klo 08 ja oli kyllä tosi kiva nähdä ne pienet juttu livenä. Nyt kotona pitäisi vaan alkaa värkkäämään ensimmäistä korua!

Tässä torstai-päivän korutarvike ostokset. Taava piti minut kurissa ja nuhteessa, etten osta mitään tyhmää ja tarpeetonta :D
Matkan viimeinen kohde oli uusi askartelukauppa Skräpteekki Hämeelinnassa. Rauman tapaamisessa luvattiin Miialle, että tullaan sitten käymään.

Hieman meidän lähdössä oli haasteita - mutta kivalla naisporukalla
perille päästiin ja viihdyttiin pitkään.
Mietin aiemmin, että ilmoitanko Piiperolle tulostamme - tämä Raumalainen energiapakkaus joka opiskelee H:linnassa. Mutta aattelin, että aikataulut on kuitenkin sekaisin... iloksemme Piipero oli kaupassa ja voitte kuvitella että oli todella ilo nähdä PIIPERON YLLÄTTYNYT ilme, kun kävelin liikkeen ovesta sisään :D Haleja Piiipero!!!

Vaihdeltiin kuulumisia, shoppailtiin ja nautitittiin olosta.

Kiitos mukavasta tuokiosta Miia ja kaunis kauppa sinulla! Tsemppiä taipaleelle!Kuvattiin jengi vielä oikein porukalla...

ja jotain sieltä sitten tuli mukaan matkaankin...


Täällä minä sitten lopulta ergaannuin porukasta ja lähdin kotiin. Kieltämättä tämän illan on silmät olleet ristissä ja PALJON Hommia tekemättä huomiseksi.... huh huh!!!

KIITOS NÄISTÄ IHANISTA HETKISTÄ!!

3 kommenttia:

Taava kirjoitti...

No niin, nyt minäkin joudan jo nukkumaan, kun päivitykset on hoidettu. Mä sain myös kortin huomiselle valmiiksi... mehän aamulla startataan ajoissa markkinoille ja sitten korukurssia päivällä, että muista korteista en mitään voisikaan luvata.
huomasin kyllä, että sulle ne kaikki ostoskassit taisi lähteä mukaan, kun mulle ei jäänyt mitään ;-D
Kiitoksia näistä parista päivästä, hauskaa oli.

Unikukka kirjoitti...

Heippa! Itse kun asut Raumalla niin onkos siellä mitään (hyvää) askartelukauppaa?? Että tietäis jos siellä päin liikkuu.

Taru / Jehkotar / j-tar kirjoitti...

Täällä on Askarteluohjaus ja Taitotaivas kauppakadulla. Taitomanni Kuninkaankadulla. Taitomanni on enemmän taidetarvikepainoitesemme, mutta mun suosikki kauppa. Muita ei ole.